Dolar 32,2752
Euro 34,7802
Altın 2.407,36
BİST 10.285,75
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 24°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
24°C
Parçalı Bulutlu
Çar 19°C
Per 17°C
Cum 16°C
Cts 20°C

Barbaros Mahallesi’ne Yeniden Ercan Ersin Aday Oldu: Halkın Sevgilisi Geri Dönüyor!

Barbaros Mahallesi’ne Yeniden Ercan Ersin Aday Oldu: Halkın Sevgilisi Geri Dönüyor!
8 Aralık 2023 19:35
518

HABERMAX.Ataşehir ilçesi Barbaros Mahallesi’nde hizmetleriyle tanınan Ercan Ersin, muhtarlık görevine tekrar adaylığını koymuş durumda. Daha önceki muhtarlık döneminde mahalle sakinlerine sunduğu başarılı hizmetlerle bilinen Ercan Ersin’in tekrar aday olması, mahalle sakinlerini sevindirdi.Fotoğraf açıklaması yok.

Ercan Ersin, genç, dinamik ve halkın sorunlarını yakından bilen bir muhtar adayı olarak tanınıyor. Önceki döneminde Barbaros Mahallesi’ne kazandırdığı hizmetlerle adını duyuran Ersin, mahalle halkı arasında olumlu bir itibar edinmiş durumda.

Halkla iletişimi dört dörtlük olan ve sözünü yerine getiren bir lider olarak bilinen Ercan Ersin’in tekrar aday olması, mahalle sakinleri tarafından olumlu bir şekilde karşılandı. Ersin’in, mahalle halkına karşı sorumluluk taşıyan bir isim olarak tanınması, yeni dönemde de aynı başarılı hizmetlerin devam edeceği beklentisini güçlendiriyor.

Habermax ailesi olarak, Ercan Ersin’e yeni muhtarlık döneminde başarılar diler ve mahalle halkının beklentilerine uygun hizmetlerin devam edeceğine inanıyoruz. İnşallah, Barbaros Mahallesi’nin başarıyla geçmişte olduğu gibi gelecekte de aynı başarı grafiğini sürdüreceğine olan güvenimiz tamdır.

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.