Dolar 32,3446
Euro 34,8046
Altın 2.387,57
BİST 10.221,33
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 21°C
Sal 24°C

“Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Oğlu Bilal Erdoğan’ı 63. Kurtdereli Güreşleri’nde Ağırladı.”

“Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Oğlu Bilal Erdoğan’ı 63. Kurtdereli Güreşleri’nde Ağırladı.”
3 Eylül 2023 17:30 | Son Güncellenme: 3 Eylül 2023 17:56
117

HABERMAX.Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, bugün önemli bir etkinliğe ev sahipliği yaparak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın oğlu Necmettin Bilal Erdoğan’ı ağırladı. Bu etkinlik, 63. Geleneksel Kurtdereli Mehmet Pehlivan Güreşleri’nde gerçekleşti ve Dünya Etnospor Konfederasyonu Başkanı Sayın Necmettin Bilal Erdoğan’ı ağırlamak amacıyla düzenlendi.

Geleneksel güreşler, Türk kültürünün önemli bir parçasıdır ve tarih boyunca büyük bir ilgi görmüştür. Bu etkinlik, geleneksel sporlarımızın yaşatılmasına yönelik bir çaba olarak öne çıkıyor ve Başkan Bilal Erdoğan’ın bu alandaki katkıları büyük bir öneme sahiptir. Türkiye ve dünya genelinde geleneksel sporların tanıtılması ve sürdürülmesi için büyük çaba harcamış olan Bilal Erdoğan’a teşekkür ediliyor.

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, bu etkinlik vesilesiyle Başkan Bilal Erdoğan’ı ağırlayarak onun katkılarına vurgu yapmış ve Balıkesir’e hoş geldiniz dileklerini iletmekten memnuniyet duymuştur. Bu tür organizasyonlar, geleneksel değerlerimizin yaşatılması ve gelecek nesillere aktarılması açısından büyük önem taşımaktadır.

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.