Dolar 32,4786
Euro 34,8322
Altın 2.442,76
BİST 10.082,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 17°C
Az Bulutlu
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Sal 15°C
Çar 17°C
Per 19°C
Cum 16°C

BAAE BAŞKANI YARDIMCIOGLU UYARDI: ” ERDOĞAN GİBİ YANLIŞTA İNAT ETMEYİN!”

BAAE BAŞKANI YARDIMCIOGLU UYARDI: ” ERDOĞAN GİBİ YANLIŞTA İNAT ETMEYİN!”
21 Eylül 2023 22:56
197

HABERMAX.Batı Asya Araştırmaları Enstitüsü Başkanı Prof. Dr. Mahmut Yardımcıoglu Merkez Bankası Para Politikası Kurulu Toplantısında faizin yüzde 25’ten yüzde 30’a çıkarılmasını değerlendirdi.

Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Yardımcıoglu ” Neden bir defa ölmüyoruz. Neden her ay zulmeder gibi peyderpey yapıyorsunuz bu #faiz artırımını? Sizde biliyorsunuz, #Dünya’da finansa yön veren kurum ve kuruluşlar da biliyor, size de söylüyor olmalarına rağmen parça parça iş yapıyorsunuz sayın bakan Mehmet Şimşek ve sayın başkan Hafize Gaye Erkan

para istediğimiz Araplar bile bizden bu batılı kurumların denetim, onay ve olumlu görüşlerini duymak istediklerini söylemiş olmalarına rağmen hala -mış gibi yapmaya devam ediyorsunuz. Gereği ne ise onu yapmalısınız ve bunu bir an önce yapmalısınız sayın iki güzel insan. Eğer bu işi böyle parça parça yaparsanız insanlarımız da işletmelerimiz de ekonomimiz de her ay ölmeye devam edecek.

Bir hastanın var olan yüksek tansiyonunu, onun gırtlağını sıkıp nefessiz bırakarak ve en nihayetinde öldürerek de pekala düşürebilirsiniz. Ama esas olan sağlıklı yaşaması ve yaşıyorken tansiyonun stabil olmasıdır.
#Anadolu coğrafyasındaki üreten işletmelerin durumlarından da yakından haberdar olmalısınız ve özellikle 4 deprem iline hassasiyet göstermelisiniz.

Fildişi kuleden kuş uçurarak, milleti yok sayarak ve sanki yaşarken öldürerek elde edilecek çözüm sağlıklı olmayacaktır. Bir sizden küçüğün bir de sizden büyüğün sözünü dinleyin der eski insanlar. İster küçük yerine koyun ister büyük. Ama lütfen kulak arkası etmeyin ve inat etmeyin yanlışta sayın Recep Tayyip Erdoğan bey gibi.
Bu geminin içinde hep beraber yaşıyoruz. Birilerinin başka ülke vatandaşlığı olabilir. Bu ülke insanı sadece ay yıldızın ışığı bizim için kafidir diyen, gidecek hiçbir yeri olmayan, bu coğrafyaya âşık ve tek seçeneği bu ülke ve bu coğrafya olan aziz ve garip insanlardan teşekkül etmektedir.

Adam gibi #ekonomiyi, adam gibi #finansal disiplini bu dünyada yaşayan diğer milletlerin hepsinden daha çok hak etmiştir ve etmektedir. Ve yirmi küsür seneden beri sevk ve idare edeni değişmeyen ülkemizin, ekonomisinin ve finansal sisteminin dünyada olumlu anlamda parmakla gösterilmesini görmek ve istemek de her vatandaşın hakkı ve boynunun borcudur.” diyerek süreci değerlendirdi.

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.