Dolar 32,8750
Euro 35,1744
Altın 2.430,73
BİST 10.585,99
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 28°C
Açık
İstanbul
28°C
Açık
Per 28°C
Cum 28°C
Cts 29°C
Paz 30°C

Ayşe Ateş’ten Ümit Özdağ’a Ziyaret: “Sinan Ateş Cinayetinin Çözülmesi İçin Desteğinizi Sürdürün”

Ayşe Ateş’ten Ümit Özdağ’a Ziyaret: “Sinan Ateş Cinayetinin Çözülmesi İçin Desteğinizi Sürdürün”
17 Haziran 2024 18:14
144

HABERMAX. Ülkü Ocakları eski Başkanı Şehit Doç. Dr. Sinan Ateş’in eşi Ayşe Ateş, Zafer Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ümit Özdağ’ı makamında ziyaret etti. Görüşmede, Sinan Ateş cinayetinin çözülmesi için verilen desteğin devam etmesi gerektiği vurgulandı.

Ayşe Ateş, ziyarette yaptığı konuşmada, eşinin öldürülmesinin üzerinden geçen süreye rağmen cinayetin aydınlatılmamış olmasının derin üzüntüsünü yaşadıklarını belirtti. Cinayetin faillerinin bulunup adalet önüne çıkarılması için mücadelelerinin devam ettiğini ifade eden Ateş, Ümit Özdağ’dan bu süreçte verdikleri desteği sürdürmelerini istedi.

Prof. Dr. Ümit Özdağ ise, Sinan Ateş’in anısına ve ailesine olan saygılarının gereği olarak bu konunun takipçisi olacaklarını belirtti. Cinayetin aydınlatılması ve sorumluların adalet önüne çıkarılması için her türlü desteği vereceklerini ifade eden Özdağ, bu tür olayların bir daha yaşanmaması için hukuk sisteminin ve adaletin önemine dikkat çekti.

Sinan Ateş, akademik kariyerinin yanı sıra Ülkü Ocakları Genel Başkanlığı görevinde bulunmuş ve toplum tarafından saygıyla anılan bir isimdi. Cinayetiyle ilgili soruşturma süreci ise hala devam ediyor. Ayşe Ateş’in ziyareti, hem ailelerinin acısının tazeliğini hem de adalet arayışlarının kararlılığını gözler önüne serdi.

Bu ziyaret, Sinan Ateş cinayetinin aydınlatılması için kamuoyunun ve siyasi partilerin desteğinin önemini bir kez daha hatırlattı.

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.