Dolar 32,2587
Euro 34,7780
Altın 2.407,36
BİST 10.330,89
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 24°C
Az Bulutlu
İstanbul
24°C
Az Bulutlu
Çar 19°C
Per 17°C
Cum 16°C
Cts 20°C

AYDIN’DA MİLLET İTTİFAKI 2. HİZMET KOORDİNASYON TOPLANTISI YAPTI

AYDIN’DA MİLLET İTTİFAKI 2. HİZMET KOORDİNASYON TOPLANTISI YAPTI
16 Ekim 2019 23:18 | Son Güncellenme: 16 Ekim 2019 23:27
551

AHA.Yeni hizmet dönemine hızlı başlayan Millet İttifakı, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun ev sahipliğinde ikinci kez bir araya geldi.

Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, Millet İttifakı’nın  Karpuzlu, Köşk ve Koçarlı ilçe başkanları ve meclis üyelerinin katıldığı toplantıda CHP Aydın İl Başkanı Ali Çankır ile İYİ Parti Aydın İl Başkanı Cemal Sarı da hazır bulundu.

Toplantıların ilki geçen hafta Nazilli’de gerçekleştirilmişti. Bu haftaki toplantıda da Aydın için uyum içerisinde çalışma iradesi bir kez daha ortaya konuldu. Toplantıda, alınan kararların ve verilecek hizmetlerin hızlı, koordineli ve bütünsel olarak uygulanmasına vurgu yapıldı.

Toplantıda bir konuşma yapan Başkan Çerçioğlu, Aydın’ın geleceği için seçim döneminde vatandaşlara verilen sözlerin yerine getirilmesi için koordinasyon toplantılarının sıklıkla yapılacağını belirtti. Millet İttifakı belediyeleri olarak fikir alışverişine özel önem verdiklerinin altını çizen Başkan Çerçioğlu “Bütün gayemiz belediye başkanlarımızla birlikte vatandaşlarımıza verdiğimiz sözleri yerine getirmek ve Aydın’ı daha ileri taşımak. Millet İttifakı olarak Aydın için elbirliğiyle çalışıyoruz. Önümüzdeki süreçte de Aydınlılara daha iyi hizmet vermek için bu koordinasyon toplantılarımıza devam edeceğiz” diye konuştu.

Paylaşın:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.