Dolar 32,4771
Euro 34,7980
Altın 2.426,57
BİST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 17°C
Az Bulutlu
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Per 19°C
Cum 17°C
Cts 19°C
Paz 20°C

Aydın Şoförler odasın’dan Çerçioğlu’na tebrik ziyareti

Aydın Şoförler odasın’dan Çerçioğlu’na tebrik ziyareti
2 Mayıs 2019 18:15 | Son Güncellenme: 2 Mayıs 2019 18:18
513
AHA.Aydın Şoförler Odası ve Aydın Şoförler Esnaf Kefalet Kredi Kooperatifi Başkanı Semih Özmeriç ile Efeler Şehiriçi Özel Halk Otobüsleri Kooperatifi Başkanı Okan Yalçın, kooperatif ve oda yönetimleriyle birlikte Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na tebrik ziyaretinde bulunup çiçek takdim etti.
Haber Tarihi: 9 Nisan 2019 Salı

Ziyarette Özmeriç “Size Aydın Şoförler Odası ile Aydın Şoförler Esnaf Kefalet Kredi Kooperatifi yönetim kurulları adına ve kendi adımıza da hayırlı olsuna geldik. Zaten uzun yıllardır birlikte çalışıyoruz, arkadaşlarımızın memnuniyetlerini getirdik. Hem de yeni dönemde üzerimize düşenleri yapmaya hazır olduğumuzu belirtmeye geldik. Hayırlı, uğurlu olsun” şeklinde konuştu.

Efeler Şehiriçi Özel Halk Otobüsleri Kooperatifi Başkanı Okan Yalçın ise “Yeni dönemin hayırlı olmasını diliyorum. Artık esnaf olarak sıkıntıdayız. Önümüzdeki dönemde birlikte çalışarak esnafın bir nebze olsun rahata kavuşması için yine birlikte çalışacağımızı umuyorum” ifadelerini kullandı.

Oda ve kooperatiflerin başkanlarına ve yönetim kurullarına nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden Başkan Çerçioğlu, “Her zaman şoför esnafımızın yanında olduk, bundan sonra da olmaya devam edeceğiz. Elbirliğiyle bu zor günleri de aşacağımızı biliyoruz. Büyükşehir Belediyesi’nin kapıları tüm esnafımıza sonuna kadar açık. 2014’te ilk büyükşehir belediyesi olduğumuzda ortak akılla çalışmıştık. Yine aynı şekilde, ortak akılla çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.