Dolar 32,2020
Euro 35,0069
Altın 2.504,53
BİST 10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Az Bulutlu
İstanbul
22°C
Az Bulutlu
Pts 22°C
Sal 25°C
Çar 23°C
Per 22°C

AYAKKABI YAN SANAYİ 70. KEZ BULUŞTU

AYAKKABI YAN SANAYİ 70. KEZ BULUŞTU
7 Mayıs 2024 10:20 | Son Güncellenme: 7 Mayıs 2024 10:22
59

HABERMAX. Avrasya’nın en büyük, Avrupa’nın ise 2. en büyük fuarı olan Uluslararası Ayakkabı Yan Sanayi Fuarı AYSAF, sektörün çatı kuruluşu AYSAD ve Artkim Fuarcılık iş birliği ile ayakkabı yan sanayi malzemeleri, deri, suni deri, tekstil, taban, ökçe, aksesuar, makine, kimyasal ve kalıp üreticilerinin de aralarında olduğu 36 iş kolunu 70. kez bir araya getirdi. 1.13 milyar dolarlık yıllık ticaret hacminin önemli bir kısmını bu fuarda, yurtiçi ve yurtdışı alıcılarla sağlayan ayakkabı yan sanayisi, gelecek için umut olmaya devam etti. 35 yıldır düzenlenen fuarda Ortadoğu, Kuzey Afrika, Türki Cumhuriyetler, Rusya, Doğu Avrupa ve Balkanlar’ın en önemli ayakkabı ve deri ürünleri üreticileri ile yan sanayi üreticileri buluştu.

1-4 Mayıs 2024 tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi’nde düzenlenen fuara 313 marka katıldı; 12.374 yerli ve yabancı ziyaretçi ağırlandı. Birbirinden değerli konuşmacıların yer aldığı 9 özel seminer ve panele yer verilen fuarda, Harry Potter ve Troya filmlerine yemeni yapan yemeni ustası M. Orhan Çakıroğlu geleceğin ustalarının nasıl yetişeceğini anlatırken, 3 kadın girişimci “Girişim, Kadının Doğasında Var” panelinde kadınların erkek egemen sektörde nasıl kendilerine yer bulduğunu seyircilerle paylaştı.

71. Uluslararası Ayakkabı Yan Sanayi Fuarı AYSAF, 13-16 Kasım 2024 tarihlerinde yine İstanbul Fuar Merkezi’nde düzenlenecek. 

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.