Dolar 32,5553
Euro 34,9632
Altın 2.457,65
BİST 9.881,12
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Az Bulutlu
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cts 16°C
Paz 18°C
Pts 18°C
Sal 18°C

Av. Yusuf Kadıoğlu’ndan Yeni Yıl Mesajı

Av. Yusuf Kadıoğlu’ndan Yeni Yıl Mesajı
31 Aralık 2022 16:37 | Son Güncellenme: 31 Aralık 2022 16:38
190

HABERMAX.2023 yılının; ülkemizde hukukun üstün, yönetenlerin hak, adalet ve vicdan duygularının öne çıktığı, Atatürk İlke ve Devrimlerinin yeniden yaşama geçtiği, Yüzüncü yılında Cumhuriyetin tüm kurum ve kuruluşları ile uygulama alanı bulduğu, sömürü düzeninin sona erdirilerek ezenin de ezilenin de olmadığı hakça bir düzenin kurulduğu yılların başlangıcı olmasını diliyorum.

Bütün bunların gerçekleşmesi, aynı doğrultuda mücadele eden ancak farklı siyasi partilere gönül vermiş Atatürkçü ve Cumhuriyet değerlerini içselleştirmiş yurttaşlarımızın bu değerlere ulaşmak ve korunması söz konusu olduğundan birbirlerini ötelemeden, kırmadan, hakaret etmeden güç birliği yapmak ve omuz omuza vermeleri ve Atatürk’te birleşmeleri ile mümkün olabilecektir.

Bu duygularla, tüm dost ve arkadaşlarımın, dava arkadaşlarım olmasından hep onur duyduğum Atatürkçü Düşünce Derneğinin her kademesinde görev alan üyelerinin, meslektaşlarımın ve vatanımızın geleceğini kendine dert edinen tüm yurtsever halkımızın yeni yılını kutlar, esenlik ve mutlulukla geleceğin aydınlık Türkiye’sinde sürdürecekleri uzun bir yaşam dilerim.

Cumhuriyetimizin 100. yılını kutlayacağımız 2023 yılında “Yeniden Atatürk Cumhuriyeti” hedefimizimize mutlaka ulaşacağız.

Yaşasın Türkiye Cumhuriyeti.

Selam, saygı ve sevgilerimle.

Av. Yusuf Kadıoğlu – Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Yüksek Disiplin Kurulu Bşk. Yrd.

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.