Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 15°C
Az Bulutlu
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Pts 17°C
Sal 17°C
Çar 19°C
Per 19°C

Atlas Derneği Başkanı Ferda Altıntaş’a ÇAZ-DER’den geçmiş olsun ziyareti

Atlas Derneği Başkanı Ferda Altıntaş’a ÇAZ-DER’den geçmiş olsun ziyareti
5 Şubat 2020 07:34 | Son Güncellenme: 6 Şubat 2020 08:14
884

AHA. Atlas Derneği’nin meleği, hayırsever, kendini kimsesizlere adayan Ferda Altıntaş geçtiğimiz günlerde geçirdiği talihsiz bir kaza sonucu ayağını incitmişti. Yapılan tedavi sonrası, Altıntaş’ı evinde ziyaret eden ÇAZ-DER yönetimi Atlas Derneği Başkanı Altıntaş’a geçmiş olsun dileğinde bulundu.

ÇAZ-DER yönetimi bu akşam Atlas Derneği Başkanı Ferda Altıntaş‘ı evinde ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti. Başkan Hamza Azmaz‘ın yanı sıra Başalan Köyü Dernek Başkanı Mevlüt Yılmaz, eşi Elif Yılmaz, Büyüktoraman Dernek Başkanı Cengiz Taştan, ÇAZ-DER yönetiminde Leyla Demirel Öztürk ve Erdal Mercan katıldı. Başkan Azmaz “Ferda hanım bölgemizin hayırsever annesi, kimsesizlerin kimsesi,Bugün buraya kendisini ziyaret ettik, geçmiş olsun dileklerinde bulunduk. İnşallah en kısa zamanda aramızda olur, birlikte yine yardımlarımıza devam ederiz. Tekrardan ÇAZ-DER yönetimi adına kendisine geçmiş olsun diliyorum” dedi.

ATLAS DERNEĞİ BAŞKANI ALTINTAŞ: EMEKLERİNİZE SAĞLIK OLSUN
Atlas Derneği Başkanı Ferda Altıntaş‘ta duygularına hâkim olamadı. ÇAZ-DER yönetimini evinde kabul ederek bir süre sohbet etti. Altıntaş, “Bizler ÇAZ-DER olsun diğer kardeş dernekleri olsun birlikte her zaman uyumlu çalışmalar içerisinde oluyoruz. Amacımız burada tabela dernekçiliği değil yoksul kişilere yardım etmek için kendimizi adadık. Bu vesileyle değerli kardeşlerim Hamza Azmaz, Mevlüt Yılmaz ve sevgili eşi Elif Hanıma teşekkür ederim. Yine Leyla Demirel Öztürk, Cengiz Taştan ve Erdal kardeşime geldikleri için bir kez daha teşekkür ediyorum, iyi ki varsınız” dedi. Daha sonra yapılan ikramlar sonrası hatıra fotoğrafı çekildi.

Paylaşın:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.