Dolar 32,3944
Euro 34,8013
Altın 2.439,42
BİST 10.006,75
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 17°C
Az Bulutlu
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Sal 15°C
Çar 17°C
Per 19°C
Cum 18°C

Ataşehir’de Lokma Dağıtımı: Ali Coşkun, Depremin Birlik ve Dayanışma Ruhunu Yeniden Hatırlattı”

Ataşehir’de Lokma Dağıtımı: Ali Coşkun, Depremin Birlik ve Dayanışma Ruhunu Yeniden Hatırlattı”
7 Şubat 2024 17:42
124

HABERMAX. Ataşehir’de, Küçükbakkalköy Kapalı Pazar Alanı’nda gerçekleşen lokma dağıtımında konuşan Ali Coşkun, “Biz 6 Şubat depreminden sonra gördük ki, her türlü acıda ve sorunda birleşebiliyoruz. Enkaz altından çıkan her bir canın hepimiz için ne kadar değerli olduğunu gördük. Şimdiden sonra umudumuz bu acıların yaşanmamasına yönelik olacak. Milletimizin başı sağ olsun” ifadelerini kullandı. Başkan Coşkun, alanda bulunan diğer siyasi stantları da dolaşarak kolaylıklar diledi ve lokma ikramında bulundu. Siyasetin özlediği tabloyu resmeden Ali Coşkun, “Ataşehirliler için çalışan herkese saygımız sonsuz” şeklinde konuştu.

Yerel Seçim çalışmalarının yoğunluk kazandığı Ataşehir’de İYİ Parti Ataşehir Belediye Başkan adayı Ali Coşkun, 6-7 Şubat tarihleri arasında 11 ili etkileyen depremde hayatını kaybedenler adına lokma dağıtımı etkinliği düzenledi. Ataşehirlilerle bir araya gelen Coşkun, 6 Şubat depreminde tek yürek olan Türkiye tablosunun aynı bütünlükle bir daha böyle bir acı yaşanmaması adına neler yapılabileceğini sıraladığı konuşmasında yerel yönetimlerin önemine de vurgu yaptı. Başkan Coşkun, 1 Nisan sabahı göreve geldiklerinden itibaren Ataşehir’de depremle ilgili çalışmalara başlayacaklarını ve şimdiden deprem bilimci Prof. Dr. Şener Üşümezsoy ile görüşmelere başladıklarını vurguladı.

Ali Coşkun, konuşmasında şunları kaydetti: “Türkiye’nin içinin kan ağladığı bir günün üzerinden bir yıl geçti. 6 Şubat depreminde hepimiz seferber olduk. Hepimiz bir bütün olduk. Ülkemizin tek yürek olmasının yanı sıra birçok ülkeden de yardım eli uzatıldı deprem bölgelerimize… Hepsinden Allah razı olsun. Biz 6 Şubat depreminden sonra gördük ki, her türlü acıda ve sorunda birleşebiliyoruz. Enkaz altından çıkan her bir canın hepimiz için ne kadar değerli olduğunu gördük. Şimdiden sonra umudumuz bu acıların yaşanmamasına yönelik olacak. Milletimizin başı sağ olsun. 11 ilimizde yaşamını yitiren tüm yurttaşlarımıza Allah’tan rahmet diliyorum. Geride kalanlara sabırlar diliyorum. Bir daha böyle bir acı yaşamamak için ne gerekiyorsa yapacağız. Umudumuz bu yönde. Çünkü bildiğiniz gibi deprem yanlış yapılaşmadan, yanlış konumlandırmadan kaynaklı olarak insanların hayatını kaybetmesine sebep oluyor. Ataşehirimiz’de imar ve mülkiyet sorunu da devam ediyor. Göreve geldiğimizde bu konuları ele alacağız. Hatta deprem bilimci Prof. Dr. Şener Üşümezsoy hocayla görüşmelerimiz devam şimdiden başladı.”

Küçükbakkalköy Mahallesi’nde gerçekleşen etkinlikte pazar esnafı ve vatandaşlarla da istişarelerde bulunan Ali Coşkun, özellikle esnaftan büyük destek aldı. Ekonomik krizden ve düşen alım gücünden dolayı yaşanan sorunlarını anlatan esnafa Ali Coşkun, başta pazar alanları olmak üzere, Ataşehir’de yapılacak sosyal yardımlar ve istihdam çalışmalarında esnafın yerinin ne olacağını da anlattı.

6 Şubat depreminin yaşattığı acının yanında ekonomik krizin de vatandaşın omzuna başka bir sorun yüklediğini ifade eden Ali Coşkun, Ataşehir’de mahalleler arası oluşan ekonomik uçurum için ise şu ifadeyi kullandı: “Göreve geldiğimizde sosyal devlet ilkesini herkesin hayatında hissedeceği bir konuma getireceğiz.”

Başkan Coşkun, son olarak diğer siyasi parti stantlarına gitti ve lokma ikramında bulundu. Ali Coşkun, rakipleri olan siyasi parti üyelerine kolaylıklar dileyerek, “Ataşehirliler için çalışan herkese saygımız sonsuz. Ataşehir için, Ataşehirli için kim daha çok yarar sağlayacaksa o başkan olmalıdır. Ama biz kimin neye hangi şekilde ihtiyacı olduğunu iyi biliriz.” dedi.

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.