Dolar 32,5516
Euro 34,9670
Altın 2.423,82
BİST 9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cum 19°C
Cts 17°C
Paz 19°C
Pts 19°C

Ataşehir Tane Tane Kapak Topluyor Adım Adım Engelleri Aşıyor

Ataşehir Tane Tane Kapak Topluyor Adım Adım Engelleri Aşıyor
26 Şubat 2023 00:07 | Son Güncellenme: 26 Şubat 2023 00:08
224

HABERMAX. Ataşehir Belediyesi’nin “Ataşehir Tane Tane Kapak Topluyor Adım Adım Engelleri Aşıyor” adlı ödüllü kampanyası şimdi de deprem bölgelerine uzanan yardımlardan birine dönüştü. Ataşehirli çocukların topladığı plastik mavi kapaklarla, depremde uzuvlarını kaybeden yurttaşlara Ataşehir Belediyesi tarafından tekerlekli sandalye yardımı yapıldı.

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen ve 10 şehirde yıkıma neden olan deprem felaketinin ardından yaraların sarılması için bölgelere yardım tırları ulaştıran, depremzedelere sıcak yemek dağıtımı sağlayan Ataşehir Belediyesi, yardımlarına yenisini daha ekleyerek, bir ilke imza attı.

Plastik kapakların tekerlekli sandalyeye dönüştüğü Ataşehir Belediyesi’nin ödüllü kampanyası, depremde uzuvlarını kaybetmiş yurttaşlara umut oldu.

Gönlümüz Bir El Ele Derneği öncülüğünde bir araya gelen Ataşehirli çocuklar, topladıkları plastik mavi kapakları Ataşehir Belediyesi’ne getirdiler.

Ataşehir Belediyesi’ne teslim edilen kapaklar karşılığında elde edilen tekerlekli sandalyeler, depremde uzuvlarını kaybeden yurttaşlara destek olmak için bölgeye gönderildi.

Depremzedeler için topladığı kapakları belediyeye teslim eden çocuklardan Yunus Enes Yıldırım duygularını şöyle ifade etti, “Deprem bölgesindeki arkadaşlarıma destek olmak için bugüne dek evimdeki oyuncağımı, kıyafetimi gönderdim. Şimdi de depremde bacağını kaybetmiş arkadaşlarıma bir destekte bulunmak istedim. Bu zamana kadar topladığım mavi kapakları Ataşehir Belediyesi’ne getirerek onlara tekerlekli sandalye gönderilmesini sağladım. Tekerlekli sandalyeleri bölgeye ulaştıran ve bu anlamlı kampanyanın sahibi olan Ataşehir Belediyesi’ne çok teşekkür ediyorum.”

Ataşehir Belediyesi, vatandaşlar tarafından toplanan plastik mavi kapakları, deprem bölgelerinde tekerlekli sandalyeye ihtiyaç duyan yurttaşlara göndermeye devam edecek.

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.