Dolar 32,3695
Euro 35,0221
Altın 2.323,53
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 21°C
Açık
İstanbul
21°C
Açık
Cum 23°C
Cts 21°C
Paz 21°C
Pts 23°C

Ataşehir Belediyesi, çocukların zihinsel, bedensel, psiko-sosyal gelişimlerine katkıda bulunuyor

Ataşehir Belediyesi, çocukların zihinsel, bedensel, psiko-sosyal gelişimlerine katkıda bulunuyor
20 Aralık 2022 21:11 | Son Güncellenme: 20 Aralık 2022 21:15
282

HABERMAX.Ataşehir Belediyesi, çocukların zihinsel, bedensel, psiko-sosyal gelişimlerine katkıda bulunan; bununla birlikte, hayal güçlerini geliştiren ve yeteneklerinin ortaya çıkmasını sağlayan atölyeler düzenlemeye devam ediyor.

Bu atölyelerden biri de Monheim Tasarım Okulu bünyesinde açılan “Oyuncak Yapımı Atölyesi”. Eğitmenler eşliğinde, Ataşehir’de ikamet eden 5 – 9 yaş arasındaki çocuklar günlük hayatta kullanılan malzemeleri hayal güçleri ile birleştirerek kendi oyuncaklarını tasarladılar.

El becerilerini geliştiren ve bir şeyler üretmenin mutluluğunu deneyimleyen çocuklar atölye çalışmalarında tasarladıkları oyuncakları Ataşehir Belediyesi Zübeyde Hanım Eğitim ve Kültürevi’nde sergilediler. Ailelerinin de eşlik ettiği sergide çocuklar bir arada olmanın heyecanını yaşayarak keyifli bir gün geçirdiler.

Oyuncak Yapımı Atölyesi’ne kayıtlar devam ediyor. Atölyeler hakkında detaylı bilgi almak ve kayıt olmak için Zübeyde Hanım Eğitim ve Kültürevi’ne başvuruda bulunabilirsiniz.

Başvuru ve Bilgi için:

Yer: Ataşehir Belediyesi Zübeyde Hanım Eğitim ve Kültüevi

Telefon: 0216 577 10 51

Adres: Küçükbakkalköy Mahallesi Merdivenköy Yolu Sokak No: 72/1

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.