Dolar 32,2168
Euro 35,0847
Altın 2.501,31
BİST 10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Açık
İstanbul
22°C
Açık
Cts 22°C
Paz 24°C
Pts 23°C
Sal 24°C

Ataşehir AK Parti Belediye Başkan Adayı Yağcı: Uzakta Kumandayla Belediye Yönetilmez”

Ataşehir AK Parti Belediye Başkan Adayı Yağcı: Uzakta Kumandayla Belediye Yönetilmez”
21 Ocak 2024 22:53 | Son Güncellenme: 21 Ocak 2024 23:52
322

HABERMAX. Ataşehir AK Parti İlçe Başkanı Burak Çiftçi, belediye başkan adaylarından Mustafa Naim Yağcı ve kadın kollarıyla birlikte düzenlenen bir toplantıda, yerel seçimlere dair bilgileri paylaştı. Toplantıda, Ataşehir’e yeni bir vizyon ve enerji getirme iddiasıyla seçimlere hazır olduklarını belirten Çiftçi, 1 Nisan sabahı Ak Belediyecilik anlayışı ile Ataşehir’e önemli projeleri hayata geçireceklerini ifade etti.

Burak Çiftçi’nin yaptığı açılış konuşmasında, seçim sürecine ilişkin hazırlıklarını tamamladıklarını ve partilerinin Ataşehir’de önemli bir başarı elde edeceğine inandıklarını dile getirdi. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adaylarından Murat Kurum’un Ataşehirli olmasının da ayrı bir avantaj olduğuna vurgu yaptı. Ayrıca, AK Parti İlçe Başkanı olarak görev yaptığı süre içinde, Ataşehir’de partilerini daha da güçlendirmek adına çeşitli çalışmalara imza attıklarını belirtti.

Ataşehir Ak Parti İlçe Başkanı Burak Çiftci, Yağcı’nın Ataşehir’de sevilen bir isim olduğunu vurgulayarak, “Rabbim inşallah 31 Mart akşamında teşkilatımıza ilçe merkezimizin önünde iki kutlama yapmayı nasip etsin” dedi.

Başkan adayı Av. Mustafa Naim Yağcı Ataşehir’in klasikleşmiş sorunlarını ele alarak, belediye başkanı seçilmesi durumunda çözüm önerilerini dile getirdi. Yerel seçimlerin, ilçenin geleceğine dair önemli bir dönemeç olması beklenirken, Ataşehir’deki seçmenlerin dikkatle takip ettiği bir sürecin başlangıcı yapılmış oldu.

Yağcı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adaylarından Murat Kurum ile daha önce birlikte çalıştıklarını ve ilçelerinde eksiklikleri tespit ettiklerini ifade etti. İmar sorunlarına değinen Yağcı, Ataşehir Belediye Başkanının bu konuda yeterli çaba sarfetmediğini savundu. Ve ekledi belediye uzaktan kumandayla yönetilmez dedi. İmar sorunlarını çözmek adına önemli projelerle hareket edeceklerini ifade eden Yağcı, Ataşehir’in ve İstanbul’un geleceği için iddialı olduklarını söyledi.,

Av. Mustafa Naim Yağcı, Cumhur İttifakı’nın Ataşehir Belediye Başkan Adayı Olarak Açıklandı

Yağcı, “31 Mart Yerel Seçimleri’nde Ataşehir Belediye Başkanlığı’na seçilirse, ilçeyi partili gibi değil, burada büyümüş ve sorunlarını, güzelliklerini yaşamış bir Ataşehirli gibi yöneteceğini” belirtti.

Başkan Yağcı, Ataşehir’in klasikleşmiş sorunlarını ele alarak, belediye başkanı seçilmesi durumunda çözüm önerilerini dile getirdi. Yerel seçimlerin, ilçenin geleceğine dair önemli bir dönemeç olması beklenirken, Ataşehir’deki seçmenlerin dikkatle takip ettiği bir sürecin başlangıcı yapılmış oldu.

Toplantının sonunda basın mensupları ile birlikte toplu fotoğraf çekimi gerçekleştirilerek, program sona erdi. Bu toplantı, AK Parti’nin Ataşehir’deki yerel seçimlere yönelik iddialı ve hazır bir şekilde girdiğini gösterirken, Burak Çiftçi ve Mustafa Naim Yağcı liderliğindeki ekip, ilçenin beklentilerine cevap verme konusunda kararlı bir duruş sergiliyor.

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.