Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Az Bulutlu
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Pts 17°C
Sal 17°C
Çar 19°C
Per 18°C

“ASİAD Genel Başkanı Yücel Yalçınkaya, Çekmeköy Kaymakamı Resul Çelik’i Ziyaret Ederek İşbirliği ve Görüş Alışverişinde Bulundu”

“ASİAD Genel Başkanı Yücel Yalçınkaya, Çekmeköy Kaymakamı Resul Çelik’i Ziyaret Ederek İşbirliği ve Görüş Alışverişinde Bulundu”
27 Ağustos 2023 19:32
180

HABERMAX.Anadolu Birleştirici İş Dünyası Derneği (ASİAD) Genel Başkanı Yücel Yalçınkaya, işbirliği ve gelecekteki olası iş fırsatlarını değerlendirmek, toplumsal kalkınmaya katkı sağlamak amacıyla Anadolu Yakası’nın önemli bir ilçesi olan Çekmeköy’de bulunan Kaymakam Resul Çelik’i ziyaret etti. Bu ziyaret, yerel yönetimler ile iş dünyası arasında kurulan bağları güçlendirmek ve karşılıklı olarak faydalı projeleri hayata geçirmek için bir fırsat olarak görüldü.Bir 3 kişi ve Oval Ofis görseli olabilir

Genel Başkan Yücel Yalçınkaya’nın liderliğindeki ASİAD, Anadolu Yakası’nın iş dünyasını bir araya getiren ve bölgesel ekonominin güçlenmesini hedefleyen önemli bir kuruluştur. Bu nedenle, Çekmeköy Kaymakamı Resul Çelik’in kabul ettiği ziyaret, yerel yönetimin iş dünyasıyla etkileşimini artırma ve sürdürülebilir kalkınma stratejileri üzerine fikir alışverişi yapma amacını taşımaktadır.

Ziyaret sırasında Çekmeköy Kaymakamı Çelik, ASİAD Genel Başkanı Yalçınkaya’ya hoşgeldiniz ifadeleriyle birlikte nazik kabullerini ileterek, böylesine önemli bir sivil toplum kuruluşunun temsilcisinin ilçelerine yapmış olduğu ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Kaymakam Çelik ayrıca, yerel yönetim olarak iş dünyası ve sivil toplum kuruluşlarıyla yakın ilişkiler kurmanın, bölgesel kalkınmanın desteklenmesi ve daha iyi hizmetlerin sunulması adına büyük önem taşıdığını vurguladı.

Bu tür ziyaretler, iş dünyası temsilcileri ile yerel yönetim yetkilileri arasındaki işbirliği potansiyelini değerlendirmek, karşılıklı ihtiyaçları anlamak ve bölgenin sosyo-ekonomik gelişimine katkıda bulunmak amacıyla düzenlenir. ASİAD’ın ziyareti de bu çerçevede, Anadolu Yakası’nın gelişimine katkı sağlayacak işbirliği fırsatlarını değerlendirmek ve toplumsal refahı artırmak amacıyla gerçekleştirilmiştir.

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.