Dolar 32,5258
Euro 34,9344
Altın 2.439,87
BİST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cum 19°C
Cts 16°C
Paz 17°C
Pts 18°C

Araz Et Kurbanlık Satış ve Kesimhanesi hazırlıklarını tamamladı, herkesi bekliyor

Araz Et Kurbanlık Satış ve Kesimhanesi hazırlıklarını tamamladı, herkesi bekliyor
8 Temmuz 2019 21:02 | Son Güncellenme: 12 Şubat 2020 09:41
1.975

AHA.Kurban Bayramı’nın yaklaşmasıyla birlikte kurbanlık satanlar için de hareketlilik başladı. 1996 yılından beri İstanbul’un Ümraniye ilçesinde hizmet vermekte olan Araz Et’in sahibi Kenan Durdi, www.ensonhaber34.com internet sitesi ile keyifli bir röportaj gerçekleştirdi.

İrtibat telefon 📱 Kenan Durdi 05072500022

Vatandaşların bayramı en iyi, rahat ve sorunsuz bir şekilde geçirmeleri için çalışmalara erken başladığını ifade eden Kenan Durdi “Her yıl olduğu gibi bu yıl da Erzurum’da yaylada beslediğimiz kurbanlık danaları satışa sunmak için buraya getirdik. Bizim müşterilerimiz ne kadar kaliteli bir iş yaptığımızı bildikleri için her yıl kurbanlıkları bizden satın alırlar, adeta bizim abonemiz gibidirler.” dedi.

Tuzla’da ki kurban satış noktasında vatandaşların sorunsuz bir şekilde alışveriş yapabilmeleri, kesimhanede rahat ve sağlıklı kesim işlemleri için özenli bir çaba gösterdiklerini söyleyen Durdi “Bayramın 1.günü Tuzla Tepeören Anadolu Mahallesi Araz Et Kurbanlık Satış ve Kesimhanesi, gün boyu müşterilerimizin hizmetinde olacaktır. Kurbanlarımız İslami usullere göre dualar edilerek kesilecektir. Gelen müşterilerimizin ihtiyaçlarını en iyi şekilde karşılayabilmek için çeşitli çalışmalarımız da oldu. Gelenlere çay servisi ve yemek servisi yapılmasının yanı sıra bayramın 1.günü özel olarak et döner ikramımız da olacaktır. Müşterilerimiz için güzel bir ortam yaratmaya çalışıyoruz. Geçen senelerde elde ettiğimiz deneyimlerimizden de yola çıkarak en güzel şekilde bayramı geçirmeyi hedefliyoruz.” ifadelerini kullandı. Erzurum’dan getirilen kurbanlar arasından “Paşa” isimli dananın en çok ilgi çeken kurban olduğunu ve daha şimdiden müşterilerin gözdesi haline geldiğini belirten Durdi, müşterilerin Paşa’yı direkt olarak hedef aldıklarını da sözlerine ekledi.

Bayrama az bir süre kala başta Erzurum olmak üzere Doğu Anadolu Bölgesi’ndeki üreticiler kurbanlıklarını İstanbul gibi büyük illere kamyon ile sevk etmeye başladı. Besi sahipleri ise yem fiyatlarının ve nakliye ücretlerinin yüksek olmasından rahatsızlık duyduklarını her fırsatta dile getiriyorlar. Kurban fiyatlarının geçen yıla göre yüksek olduğunu da söyleyen üreticiler, kurbanlıkların ellerinde kalması endişesi yaşadıklarını belirtiyorlar. Kurbanlık hayvanlarını büyük şehirlerde daha kolay satmayı hedefleyen üreticiler, “Kurbanlıklarımızı yükledik,yola çıktık inşallah hayırlısı olur da bütün hayvanlarımızı satarız” şeklinde konuştular.

Araz Et Kurban Çiftliği ve Kesimhane olarak; Erzurum yaylasından getirdiğimiz kurbanlıklara bayramın 1.gününe kadar kendi çiftliklerimizde bakacağız. Kurbanların tamamı için bayramın 1.günü, kesim parçalama ve hisselendirme yapmaktayız. Tüm dostlarımızı çiftliğimize bekleriz.

Araz Et Kurbanlık Satış ve Kesimhanesi’nin görüntülerine bu videodan ulaşabilirsiniz;

Paylaşın:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.