Dolar 32,2946
Euro 34,6547
Altın 2.413,71
BİST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Az Bulutlu
İstanbul
19°C
Az Bulutlu
Cum 17°C
Cts 19°C
Paz 20°C
Pts 22°C

Antalya Vanlılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nin 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü Etkinliği Coşkuyla Kutlandı

Antalya Vanlılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nin 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü Etkinliği Coşkuyla Kutlandı
10 Mart 2024 17:39 | Son Güncellenme: 10 Mart 2024 17:49
227

HABERMAX. Antalya’nın renkli sosyal hayatına önemli bir katkı sağlayan Antalya Vanlılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nü özel bir etkinlikle selamladı. Tamara Otel’de düzenlenen etkinliğe, şehrin önde gelen isimleri ve dernek üyeleri büyük ilgi gösterdi.

Etkinliğin açılış konuşmasını yapan Kadın Komisyonu Başkanı Tuğba Karayel, günün emekçi kadınlara adanmış önemli bir gün olduğunu vurgulayarak, Türk kadınının kazanımlarını ve önemini hatırlattı. Karayel, “Aile kurumunun temelini oluşturan kadınlarımızın toplumun her alanında etkin olmaları, hepimizin ortak sorumluluğudur” dedi ve derneklerinin sosyal sorumluluk projelerine olan katkılarından bahsetti.

Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Filiz Badem, Antalya’da yaşayan Vanlıları bir araya getirerek dayanışma ve sosyal projelere destek sağladıklarını belirtti. Ayrıca, Antalya’daki deprem gibi acil durumlarda ve eğitim alanında verdikleri destekler için Tamara Otel’e teşekkürlerini iletti.

Dernek Başkanı Yaşar Müncester ise kadınların dernek yönetiminde eşit temsil edilmesi gerektiğini vurgulayarak, İstanbul Sözleşmesi’nin önemine dikkat çekti. Müncester, “Kadınların özgürlüğü için mücadele etmek, Cumhuriyet’in temel değerlerine sahip çıkmak demektir” ifadelerini kullandı.

Etkinlik, Antalya Vanlılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Sanat Komisyonu Başkanı Ali Gündüz ve ekibinin seslendirdiği şarkılarla coşkulu bir şekilde son buldu. Katılımcılar, bir arada geçirdikleri anların keyfini çıkarırken, derneğin önemli misyonlarına dikkat çekilmiş oldu.

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.