Dolar 32,2521
Euro 35,0607
Altın 2.465,92
BİST 10.319,96
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Açık
İstanbul
22°C
Açık
Cts 21°C
Paz 23°C
Pts 23°C
Sal 24°C

“Ankara’da Yeni Açılan Rekreasyon Alanının Kafe Fiyatları Sosyal Medyada Tartışma Yarattı”

“Ankara’da Yeni Açılan Rekreasyon Alanının Kafe Fiyatları Sosyal Medyada Tartışma Yarattı”
30 Nisan 2024 21:40
96

HABERMAX. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın halk için yaptığı çalışmaların takdir edilmesine rağmen, Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin yeni açılan Batıkent Rekreasyon Alanı ve Belpa Kafe’nin fiyat politikası sosyal medyada tartışma konusu oldu. Kafe menüsünde yer alan fiyatlar, birçok kişi tarafından yüksek bulunarak eleştirildi.

Batıkent Rekreasyon Alanı ve Belpa Kafe’de sunulan bazı fiyatlar şu şekilde:

– Çay: 2 TL
– Su: 3 TL
– Soda: 5 TL
– Filtre kahve: 18 TL
– Kafe latte: 22 TL
– Sandviç: 45 TL
– Tost: 45 TL
– Pizza: 105 TL

Özellikle sandviç, tost ve pizza gibi temel kafe ürünlerinin fiyatlarının yüksek olduğu gözlemlenirken, bu durum sosyal medyada geniş yankı buldu. Birçok kullanıcı, halka daha uygun fiyatlar sunulması gerektiğini ve bu tarz mekanların erişilebilir olması gerektiğini vurguladı.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ve ekibi, bu fiyat politikasının halkın bütçesine uygun olup olmadığını değerlendireceklerdir. Bu tarz geri bildirimlerin dikkate alınmasıyla, belediyenin hizmetlerini daha geniş kitlelere ulaştırması ve toplumun ihtiyaçlarına daha uygun çözümler sunması beklenmektedir.

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.