Dolar 32,3724
Euro 34,7968
Altın 2.412,65
BİST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Az Bulutlu
İstanbul
19°C
Az Bulutlu
Cum 17°C
Cts 19°C
Paz 20°C
Pts 22°C

ANKARA SAKARYA ÇİÇEKÇİLERİ YENİ DÜKKÂNLARINA KAVUŞUYOR

ANKARA SAKARYA ÇİÇEKÇİLERİ YENİ DÜKKÂNLARINA KAVUŞUYOR
25 Mart 2023 12:16
163

HABERMAX.Ankara Büyükşehir Belediyesinin Sakarya Caddesi’ndeki çiçek satış alanlarında başlattığı yenileme çalışmasının yüzde 60’ı tamamlandı.

200 metrekarelik alanda bulunan bir lostra, bir büfe ve 14 adet çiçekçi dükkânın yenilendiği projenin nisan ayında tamamlanarak Başkentli esnafa kazandırılması hedefleniyor.

Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkent esnafının yanında olmaya ve kenti güzelleştiren çalışmalara imza atmaya devam ediyor.

ABB Fen İşleri Daire Başkanlığı, Sakarya Caddesi’nde bulunan çiçek satış alanlarında başlattığı yenileme çalışmalarının yüzde 60’ını tamamladı.

NİSAN AYINDA TAMAMLANACAK

Yıllardır bir çalışma yapılmaması nedeniyle çiçekçi esnafının zorluklar yaşamasına neden olan Sakarya Caddesi Çiçek Satış Alanlarında geçtiğimiz aralık ayında başlayan çalışmalar hızla sürüyor.

200 metrekarelik alanda bulunan bir lostra, bir büfe ve 14 adet dükkânda gerçekleştirilen çalışmaların nisan ayında tamamlanması hedefleniyor.

ESNAFTAN BAŞKAN YAVAŞ’A TEŞEKKÜR

Yeni dükkânlarının inşası sürerken bölgeye kurulan çadırlarda satış yapmaya devam eden çiçekçi esnafı ise projeyle ilgili şunları söyledi:

-Arslan Kalmış (Esnaf): “Şimdiye kadar çok perişan oluyorduk. Yeni yapılan yerde rahat edeceğiz. Daha konforlu ve daha düzgün oldu. Başkanımıza çok teşekkür ediyoruz.”

-Murat Acar (Esnaf): “Çevremize eskiden kötü görünüyorduk, şimdi daha güzel görüneceğiz. Kaliteli bir ortam sağlandı bize. Çiçek satış yerlerimiz eskiden çok kötüydü ve çevreden şikâyet geliyordu. Büyükşehir bize sıcak yaklaştı, kulak verdi ve yeni yerlerimizi bize kazandırdı. Hem caddeye hem de esnafa faydamız olacak.”

-Zübeyde Turgut (vatandaş): “Hep buradan alışveriş yapardım. Bu hâli çok güzel olmuş yeni yerler sadece burası değil, Ankara güzelleşti. Büyükşehire çok teşekkür ediyoruz.”

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.