Dolar 32,2081
Euro 34,8604
Altın 2.444,95
BİST 10.218,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 14°C
Az Bulutlu
İstanbul
14°C
Az Bulutlu
Pts 18°C
Sal 18°C
Çar 20°C
Per 21°C

Anadolu’nun En İyi İşverenleri™ listesi 16 Kasım’da açıklanacak!

Anadolu’nun En İyi İşverenleri™  listesi 16 Kasım’da açıklanacak!
11 Eylül 2023 21:09
83

HABERMAX.Great Place To Work®’ün analiz ve değerlendirmeleri sonucunda Anadolu’nun En İyi İşverenleri™ listesi 16 Kasım 2023’te açıklanacak. Liste değerlendirmesine dahil olmak isteyen Anadolu bölgesi merkezli şirketlerin 1 Ekim 2023 tarihine kadar Great Place To Work® Sertifikası™ sürecine katılarak liste kriterlerini karşılıyor olması gerekiyor.

Sahip olduğu verilerle bir işyerini harika hale getiren unsurların neler olduğunu ortaya koyan ve işyeri kültürü ile çalışan deneyimi konusunda global otorite kabul edilen Great Place To Work®, bölgesel En İyi İşveren™ listelerinden olan Anadolu’nun En İyi İşverenleri™ listesini 16 Kasım’da açıklayacak. Liste değerlendirmesine dahil olmak isteyen Anadolu bölgesi merkezli şirketlerin 1 Kasım 2023 tarihine kadar Great Place To Work® Sertifikası™ sürecine katılarak liste kriterlerini karşılıyor olması gerekiyor.

Eyüp Toprak: “Güvenin temeli olan değerler, Anadolu insanının özünü oluşturuyor!”

Dönüşen iş dünyasında işverene duyulan güvenin her zamankinden daha büyük öneme sahip olduğunu belirten Great Place To Work® Türkiye CEO’su Eyüp Toprak, “Güveni inşa eden unsurların başında da değerler geliyor. Anadolu insanı için kendi değerleri çok önemli ve Anadolu’daki organizasyonların buna odaklanmaları gerekiyor. Anadolu’daki organizasyonlar, bu şekilde çalışanlarının potansiyelini daha iyi ortaya çıkartabilir ve İstanbul ile değil, dünya ile rekabet edebilir duruma geçebilirler. Great Place To Work® Türkiye olarak, Anadolu’nun değerlerini artık dünyanın tanımasının vakti geldiğini düşünüyoruz. Bizler, açıkladığımız listelerle, sertifika süreçlerimize katılan organizasyonlarla iş birliği ve güç birliği oluşturup, tüm ülkenin refahı için çalışıyoruz. Amacımız, Türkiye’nin dört bir yanında insan potansiyelinin yükselişini sağlamak ve uluslararası değerler yaratmak. Bu nedenle geleceğin iş yerlerini inşa etmek ve iş dünyasında global bir etki yaratmak isteyen organizasyonlar için insan unsuru ve çalışan deneyimi hiç olmadığı kadar önemli hale geldi. Great Place To Work® Sertifikası™, daha fazla çalışan bağlılığı sağlamak ve yeteneklerin organizasyona katılımı için global geçerliliğe sahip bir tescil belgesi. Anadolu’daki organizasyonların sertifika süreçlerine dahil olmaları, küresel bir işveren olmaları adına önemli” dedi.

Harika işyerleri, Great Place To Work® Sertifikası™ ile belgeleniyor

Great Place To Work®, farklı büyüklük ve sektörlerdeki organizasyonlara 30 yıldan fazla süredir mükemmel iş yeri olmaları ve kendilerini geliştirmeleri konusunda ölçmeler yaparak araştırma ve danışmanlık hizmeti veriyor. Bu bağlamda Great Place To Work®, çalışanların mevcut işyerlerindeki deneyimine odaklanan Trust Index™ anketi ve Culture Audit™ for All metodolojisiyle organizasyonun herkes için harika bir iş yeri oluşturmadaki deneyimlerini ölçümlüyor, raporluyor ve yol haritaları çıkartıyor.

Great Place To Work® hakkında

Great Place To Work®, işyeri kültürü ve çalışan deneyimi konusunda uzman küresel otoritedir. 1992’den beri dünya çapında 100 milyondan fazla çalışanın dahil olduğu Trust Index™ anketinden elde ettiği derin analizleri harika bir iş yeri deneyimini neyin oluşturduğunu tanımlamak için kullanmaya devam ediyor. Her şeyin temelinde Güven vardır. Tüm çalışanlar için yüksek güvene dayalı bir iş deneyimi yaratarak organizasyonların kültürlerini ölçmelerine ve daha iyi iş sonuçları üretmelerine yardımcı oluyor. Kurum kültürü ve çalışan deneyimi analiz platformu Emprising®, liderlere veri ve insan odaklı kararlar verebilmeleri için ihtiyaç duydukları anketler, gerçek zamanlı raporlama ve içgörüler sağlamaktadır. Great Place To Work® Aynı zamanda Great Place to Work-Certified™ şirketleri ve Türkiye’nin En iyi İşverenler Listeleri’nin yanı sıra sektörel, bölgesel listeler açıklayarak çalışan deneyiminin en iyiler ile kıyaslayabileceği benzersiz veri içerikleri sağlamaktadır. Great Place To Work®’ün misyonu, organizasyonların herkes için harika iş yerleri haline gelmesine yardımcı olarak daha iyi bir dünya inşa etmektir.

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.