Dolar 32,2446
Euro 34,8300
Altın 2.416,56
BİST 10.272,56
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 17°C
Az Bulutlu
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Cum 16°C
Cts 21°C
Paz 18°C
Pts 19°C

Anadolu Cunhuriyet Başsavcılığı, Türkiye Harp Malülü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği’ne ziyaret gerçekleştirildi.

Anadolu Cunhuriyet Başsavcılığı, Türkiye Harp Malülü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği’ne ziyaret gerçekleştirildi.
16 Eylül 2021 21:42 | Son Güncellenme: 16 Eylül 2021 21:59
230

AHA.19 Eylül Gaziler Günü kapsamında İstanbul Anadolu Denetimli Serbestlik Müdürlüğümüzün yetki alanında bulunan ilçelerden Pendik’te faaliyet gösteren Türkiye Harp Malülü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği’ne ziyaret gerçekleştirildi. Derneğin boya-badana,, alçı-sıva, tamir , bakım -onarım , çevre düzenlemesi vb. ihtiyaçları tespit edilerek,İstanbul Anadolu Denetimli Serbestlik Müdürlüğünden 8 personelin çalışmalarıyla ihtiyaçlar giderildi.

STANBUL DHA

İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı heyeti, 19 Eylül Gaziler Günü nedeniyle Pendik’teki Türkiye Harp Malulü Gaziler, ŞehitDul ve Yetimler Derneği’ni ziyaret etti. 19 Eylül Gaziler Günü kapsamında İstanbul Anadolu Başsavcılığı Denetimli Serbestlik Müdürlüğü’nün dernek binasında yaptığı tadilat ise gazileri memnun etti.

Pendik’te bulunan Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimler Derneği’ne yapılan ziyarete, İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcı Vekili İhsan Kamil Akçadırcı, İstanbul Anadolu Denetimli Serbestlik Savcısı İdris Aksoy, İstanbul Anadolu Denetimli Serbestlik Müdürü Seviyya Sancı ve bazı adliye personeli katıldı. Başsavcı vekili İhsan Kamil Akçadırcı ve beraberindekiler dernek binasında gazilerle bir araya geldi.

GAZİLERE AİT DERNEK BAKIMDAN GEÇİRİLDİ.

19 Eylül Gaziler Günü kapsamında İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı Denetimli Serbestlik Müdürlüğü tarafından Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimler Derneği’nde yapılan bakım ve tadilat, derneği kullanan gazileri memnun etti. Derneğin boya-badana, alçı-sıva, tamir bakım onarım, çevre düzenlemesi ve ihtiyaçları tespit edilerek İstanbul Anadolu Denetimli Serbestlik Müdürlüğü’nden 8 personelin çalışmaları ile ihtiyaçları giderildi.

İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcı Vekili İhsan Kamil Akçadırcı, Vatanımızın, milletimizin bekası, varlığı için mücadele eden gazilerimize, şehit olmuş vatan evlatlarına, ne kadar hürmet etsek, saygı göstersek azdır. Her daim içini doldurarak, gerçek manada anarak ve anlatarak bugünleri kutlamamız gerektiğine inanıyorum. Bizler de o amaç üzerine İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı’mıza bağlı İstanbul Anadolu Denetimli Serbestlik Müdürlüğü’müzün 8 personelinin katılımı ile bu güzel binada tamirat, tadilat ve bakım işlemlerini yaptık. Çok mutluyuz. Biz her daim gazilerimizin, vatanımız ve milletimizin bekası için toprağa düşmüş yiğitlerimiz için ve onları burada anmak, yardımda bulunmak, etkinliklerle her türlü yakınlığı göstermek suretiyle, onların yanında olan derneğimizin bizler de yanındayız dedi.

Kaynak-Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı Basın Yayın Müdürlüğü

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.