Dolar 32,2110
Euro 35,0794
Altın 2.473,09
BİST 10.158,63
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Az Bulutlu
İstanbul
19°C
Az Bulutlu
Per 21°C
Cum 22°C
Cts 24°C
Paz 22°C

Anadolu Adliyesi Geleneksel Futbol Turnuvasında dostluk kazandı

Anadolu Adliyesi Geleneksel Futbol Turnuvasında dostluk kazandı
24 Kasım 2018 00:35 | Son Güncellenme: 9 Aralık 2023 11:34
702

AHA. Bu yıl 7.si gerçekleştirilen Anadolu Adliyesi Geleneksel Futbol Turnuvasında dostluk kazandı.

Adliye personelinin birlik ve beraberliğinin artırılması ve sosyalleşmesi amacıyla her yıl geleneksel hale getirilen Anadolu Adliyesi Futbol Turnuvası birçok tanınmış futbolcunun katılımıyla gerçekleştirildi. Oldukça renkli geçen turnuvada her zaman olduğu gibi yine kazanan dostluklar oldu.

Anadolu Adliyesi Geleneksel Futbol Turnuvasının 7.si Kartal Çelikspor Halı Saha Tesislerinde gerçekleştirildi. Turnuvaya Başsavcı İsmail Uçar, Komisyon Başkanı Bekir Altun, Başsavcı vekilleri, Hâkimler, Savcılar, adli personel ve eski futbolcular Hakan Ünsal, Tuncay Şanlı, Ergün Penbe, Tümer Metin, Rüştü Reçber, Ahmet Dursun, Hasan Kabze, Hamit Altıntop, Faruk Atalay, Hayati Köse, Emre Aşık da katıldı.

Turnuva; saat 17.00-18.00’de  3. ve 4. lük maçı,

18.00-19.00: Şöhretler Karması ve başsavcı vekili, hâkim ve savcılardan oluşan futbol takımının maçı ve

19.00-20.00 saatlerinde de final maçı şeklinde oynandı.

Yeliz Topaloğlu’nun hakemliğini üstlendiği final maçında normal süresi 1 – 1 beraberlikle sonuçlandı. Böylece final maçının sonucunu penaltı atışları belirledi. Maç sonunda gerçekleştirilen penaltılarda 5-4 biten maçta, Buenos Aires’in gollerini Sefa Demircan, Emre Küçükbenli ve Vahit Fırat kaydederken Teknik F.K’nın penaltılarını Rahmi Temiroğlu, Ekrem İnce, Mehmet Eymen Sarıcaoğlu, Alper Yazıcı ve Eyüp Aydın atarak 5-4 galibiyet kazandılar.

Kupa Töreni ve Kokteyl’in ardından Kartal Anadolu Adliyesi Başsavcısı İsmail Uçar küçük bir konuşma gerçekleştirerek bütün takımları kutladı.

Uçar “Geleneksel hale gelen Anadolu Adliyesi Futbol Turnuvasının 7.sini gerçekleştirmiş bulunuyoruz. Bildiğiniz gibi Adliyemiz 2013 yılında faaliyete geçti. Matematiksel olarak düşündüğünüzde neden 7. Olduğunu sorduğunuzda Şehit Savcı Mehmet Selim Kiraz Turnuvasından dolayı 1 yıl 2 turnuva gerçekleştirildiği için 7. Turnuva olduğunun bilgisini paylaşmak isterim. Bu soğuk sayılacak bir günde güzel bir organizasyondu. İçimiz ısındı. Adliyemiz açısından bu tür faaliyetler, hâkimlerin, savcılarımızın ve personelimizin kaynaşmasını sağlıyor. Bu tarz etkinliklerin giderek artırılması gerektiğini düşünüyorum.

Daha önceki Turnuvalara işlerin yoğunluğu sebebiyle katılamamıştım. Ama bugün burada olmaktan oldukça keyif aldım. Çok güzel bir turnuva oldu. Başsavcı olmamız hasebiyle gönlümüz Teknik’ten yanaydı. Bütün takımlar Adliyemizi temsil ediyordu. Ben bütün takımlarımızı tebrik ediyorum ve kendilerini kutluyorum.

Bugün burada 1. gelen arkadaşlarımıza kupayı takdim etmek bizlere nasip olacak. Şehit Savcı Mehmet Selim Kiraz Turnuvasına 2 takım çıkarabiliriz diye düşünüyorum. Siz oyuncularımızdan o turnuvada da başarı bekliyoruz. Takımlarımızı tekrar kutluyorum iyi akşamlar diliyorum” dedi.

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.