Dolar 32,3690
Euro 34,9519
Altın 2.325,69
BİST 9.095,18
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23°C
Az Bulutlu
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cts 22°C
Paz 22°C
Pts 24°C
Sal 18°C

Altınyıldız Classics  erkek giyimde e-ticaretin en iyisi

Altınyıldız Classics  erkek giyimde e-ticaretin en iyisi
1 Haziran 2023 00:02
94

HABERMAX.Marketing Türkiye ve AKADEMETRE iş birliğiyle 40 kategoride e-ticaretin en iyi markalarının belirlendiği ECHO Awards’ta, erkek giyim kategorisinde birincilik ödülünün sahibi Altınyıldız Classics oldu.

Marketing Türkiye ve AKADEMETRE iş birliğinde gerçekleştirilen ve kapsamlı bir araştırmaya dayanan ECHO Awards’un kazananları 25 Mayıs 2023 Perşembe akşamı Divan Kuruçeşme’de gerçekleştirilen ödül töreniyle açıklandı. Erkek giyim kategorisinde birinciliği alan Altınyıldız Classics, müşterilerine değer veren ve en iyi alışveriş deneyimini yaşatan e-ticaret platformu olarak bu ödüle layık görüldü.

 

Halk oylamasıyla belirlenen ödüllerde marka ve platformların müşterilerine sunduğu “Kullanım Kolaylığı, Teslimat ve Satış Sonrası, Ürün Çeşitliliği ve En Yenilikçi E-ticaret Sitesi” gibi temel özellikleri kullanıcıların memnuniyeti üzerinden değerlendiriliyor.

 

Erkek giyim sektörünün lider markası Altınyıldız Classics, gömlekten pantolona ve takımlara, yaz dönemi için tişört ve şortlara kadar ürettiği her ürün ile şıklığı, inovatif tasarımlarıyla da rahatlığı zirveye taşıyor. Marka, günün her anına uygun stil sahibi tasarımlar sunuyor.

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.