Dolar 32,5392
Euro 34,8728
Altın 2.432,00
BİST 9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 24°C
Az Bulutlu
İstanbul
24°C
Az Bulutlu
Çar 22°C
Per 20°C
Cum 19°C
Cts 18°C

Altın Kanatlı Melekler Türkiye Kupası’na Koşuyor

Altın Kanatlı Melekler Türkiye Kupası’na Koşuyor
28 Şubat 2019 19:56
461
AHA.Kadınlar Hentbol Türkiye Kupası çeyrek final ilk maçında, Aksaray Belediyespor’u 36-24 yenen Yenimahalle Belediyespor Kadın Hentbol A Takımı, gözünü 16 Mart’ta Aksaray’da oynanacak rövanş maçına çevirdi.
Altın Kanatlı Melekler Türkiye Kupası’na Koşuyor
Yenimahalle’nin Altın Kanatlı Melekleri Türkiye Kupası için kıyasıya mücadele ediyor. Son 8 turuna gelene kadar ligin köklü ekiplerine diz çöktüren Yenimahalle Belediyesi ilk maçta iyi bir skor alarak yarı finale göz kırptı.

Çeyrek final ilk maçında hücumda ve savunmada iyi bir performans göstererek gülen taraf olmayı başaran mavi-beyazlı ekip Türkiye Kupası’nı Yenimahalle’ye getirmeye kararlı.

Mavi-Beyazlar Aksaray’a göz açtırmadı

Maça; Juliia, Anastasia, Ceren, Andrea, Ceylan, Beyza ve İsabelle yedilisiyle başlayan Yenimahalle Belediyesi, Ankara’da yapılan müsabakada maçın başından sonuna kadar rakibine göz açtırmadı. Aksaray’a 12 puan fark atan Mavi-Beyazlı ekibin en skorer ismi de attığı 8 golle Beyza oldu.Başarılı oyuncuyu 6’şar golle Andrea Beleska ve Ceylan, 5 golle Juliia, 4’er golle Anastasia ve Ceren, 3 golle de Bilge takip etti.

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.