Dolar 32,2134
Euro 35,0296
Altın 2.507,89
BİST 10.874,38
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 25°C
Açık
İstanbul
25°C
Açık
Çar 22°C
Per 22°C
Cum 22°C
Cts 22°C

Alternatif Sesler Zorlu PSM’de %100 Studio’da Yükseliyor!

Alternatif Sesler Zorlu PSM’de  %100 Studio’da Yükseliyor!
11 Eylül 2023 15:55 | Son Güncellenme: 11 Eylül 2023 15:58
105

HABERMAX.Geniş müzik skalasıyla müzikseverleri alternatif müziğin en iyileriyle buluşturan %100 Studio, yeni sezonda da çizgi dışına çıkan performansları ağırlayacak. Şehrin alternatif müziğin merkezi olan %100 Studio yeni sezona Coachella, Tomorrowland ve Ultra Music Festival’lerindeki sahneleriyle göz dolduran Eli & Fur, alternatif pop’un sevilen isimlerinden Evdeki Saat, 2020 senesinde Mahmut Orhan’ın In Control parçasında yer alarak profesyonel müzik hayatında parlayan Selin Geçit, birbirinden farklı tarzları Anadolu’nun müziği ve bağlaması ile buluşturmuş Coşkun Karademir, elektronik müziğin sınırlarını zorlayarak etkileyici bir ritmik yolculuğuna çıkaran ikili Schwefelgelb, “Blue Shadow” gibi hit parçaların yaratıcısı olan Chaim, Norveç yapımı gençlik dizisi ‘SKAM’da ve Netflix dizisi ‘Ragnarok’ta yer alan parçalarıyla çıkışını gerçekleştiren Resa Saffa Park eylül ve ekim aylarında müzikseverlerle buluşacak.

BEATGATE PRESENTS: ELI & FUR // 16 EYLÜL // 20.00

Coachella, Tomorrowland ve Ultra Music Festival’lerindeki sahneleriyle göz dolduran Eli & Fur, benzersiz müzikal etkileşimleri ve Beatgate’in 17 yıllık mirasıyla, sıradan etkinliklerin ötesinde bir deneyim sunmayı vadeden özel bir performansla sahne almaya hazırlanıyor. Eli & Fur’un büyülü müzik deneyimini, Beatgate imzalı sunumuyla 16 Eylül gecesi keşfetmek için Zorlu PSM%100 Studio’ya davetlisiniz.

Kapı Açılış: 20.00

Etkinlik: 20.00

Bilet Fiyatları:

Ön Satış 1: ₺400,00

EVDEKİ SAAT // 23 EYLÜL // 21.00

2020 yılında çıkan Uzunlar şarkısı ile yakaladığı ivmeyi, Mayıs 2022’de çıkan son albümü ‘Huzursuzluğun Meyvesi’ ile devam ettiren, alternatif pop’un sevilen isimlerinden Evdeki Saat, 23 Eylül’de %100 Studio’da sahne alıyor.

Kapı Açılış: 20.30

Etkinlik: 21.00

Bilet Fiyatları:

Avantajlı 1. Dönem (Tükendi): ₺198,00 Avantajlı

2. Dönem: ₺220,00

SELİN GEÇİT// 7 EKİM // 21.00

Küçük yaşlardan beri geliştirdiği müzik kulağını Türkçe-İngilizce sözlerin muhteşem uyumuyla harmanlayarak şarkılarına yansıtan Selin, İngiltere’de aldığı müzik eğitimini tamamladı. Babası Selim Geçit ile yapttığı “Yalancı Bahar” gibi coverlarla viral oldu ve 2020 senesinde Mahmut Orhan’ın In Control parçasında yer alarak profesyonel müzik hayatına ilk adımı attı. Global çıkış hedeflediği için global müzik yapım şirketi Warner Music Türkiye ile anlaştı ve çok sayıda single’ı yayınlandı. Müzikle büyüyen ve yıllardır kendi bestelerini yapan Selin, yayınladığı şarkılarından edindiği başarıyla birçok kez sevenleriyle bir araya geldi. Selin Geçit, 7 Ekim akşamı Zorlu PSM %100 Studio’ya geliyo.

Kapı Açılış: 20.00

Etkinlik: 21.00

Bilet Fiyatları:

Ön Satış: ₺264,00

COŞKUN KARADEMİR “ETNİK SİNYALLER” // 18 EKİM // 21.00

Birbirinden farklı tarzları, Anadolu’nun müziği ve bağlaması ile buluşturmuş, birçok önemli isim ile hazırladığı albüm ve konser projeleriyle de uluslararası bir üne kavuşmuş, bol ödüllü müzisyen ve besteci Coşkun Karademir, ‘Ethnic Signals’ konser projesi ile müziğini tüm dünyaya ulaştırmayı hedefliyor. Coşkun Karademir, ‘Ethnic Signals’ ile Doğu’nun mistik tınılarını, Anadolu’nun geleneksel halk şarkılarını ve bu makamsal yapılardan esinlenerek bestelediği enstrümantal ezgilerini, kendi alanında bir ilki gerçekleştirerek elektronik müzik materyalleriyle harmanlayarak sahneye taşıyor. Çocuk yaştan itibaren aşka tutulduğu bağlamasıyla Anadolu’nun tüm renklerini sanatına işleyen Coşkun Karademir, bugüne kadar birçok dizi, film ve belgesele müzik yaptı, birçok farklı tarzda sanatçının albümüne sanat danışmanlığı yaptı ve kariyerlerine yön verdi. İran’ın dünyaca ünlü sesi Mahsa Vahdat’ın yeraldığı The Secret Ensemble grubunun ilk albümü ‘Kuşların Çağrısı’ ve sonrasında yayınlanan ‘Endless Path’ gerek basın, gerek müzik otoriterleri tarafından bir başyapıt olarak kabul edildi. ‘Öz’ albümü ile dünya müziği listelerinde üst sıralarda yer alan, bu proje ile dünyaca ünlü müzik fuarı Womex’te Türkiye’yi temsil eden Coşkun Karademir, Hesam Naseri ile yayınladıkları ‘Interlude’ albümüyle de ‘The Akademia Music Awards’ tarafından ‘Best World Beat Ep’ ve ‘Global Music Awards’ tarafından da ‘Silver Medal’ ödüllerine layık görüldü. Coşkun Karademir, ‘Ethnıc Sinyaller’ projesiyle Anadolu’nun müziğini dünya ile buluşturuyor!

Kapı Açılış: 20.00

Etkinlik: 21.00

Bilet Fiyatları:

Ön Satış: ₺198,00

PSM LOVES2DANCE: SCHWEFELGELB (LIVE) // 20 EKİM // 20.30

Müziğin sınırlarını zorlayan ve dinleyicilerini etkileyici bir ritim yolculuğuna çıkaran elektronik müzik ikilisi Schwefelgelb, Almanya’nın en ünlü techno prodüktörlerinden biri olarak tanınıyor. İkili, müziğin gücünü en saf haliyle hissettirmeyi başarıyor. Sahnede ve stüdyoda yarattıkları enerji, dinleyicileri kendine çekiyor ve kalplerini ritmin büyüsüne bırakmaya davet ediyor. Yüksek enerjili sahne performanslarıyla kendilerinden çokça söz ettiren Alman ikili, dünya genelindeki kulüplerde ve festivallerde dinleyici kitlesini genişletti. 2017’de çıkardıkları ve içinde “Es Zieht Mich” adlı hit parçanın bulunduğu albüm, bu dönemin klasiklerinden biri haline geldi. n-PLEX, aufnahme+wiedergabe, Fleisch Records ve Minimal Wave Records’un alt etiketi Cititrax’tan çıkardıkları diğer çalışmaları, tanınmış DJ’lerle (Amelie Lens, Boys Noize, Dax J, Ellen Allien, Helena Hauff, Jasss, Jensen Interceptor, Phase Fatale, Randomer, Rebekah, Regis, Ron Morelli, Samuel Kerridge, Silent Servant, SPFDJ, The Hacker, Tommy Four Seven, Veronica Vasicka, VTSS ve daha fazlası) desteklendi. Yeni EP’leri “Ich Bin Wach” ise 6 Ekim’de piyasaya sürülecek. Schwefelgelb’in büyülü müziği ve enerji dolu performansıyla tanışmak için 17 Kasım akşamı Zorlu PSM’ye davetlisin. Elektronik müziğin doruklarına çıkmak, ritmin büyüsüne kapılmak ve dans etmek için bu fırsatı kaçırmayın! Biletleriniz şimdi satışta, unutulmaz bir geceye hazır ol! Zorlu PSM’yi dans pistine çevirmeye hazır ol! Berlin merkezli techno müzik duo’su Schwefelgelb, yıldırım gibi çakan sahne performansları ve eşsiz soundlarıyla PSM Loves2Dance kapsamında %100 Studio’ya geliyor!

Kapı Açılış: 19.00

Etkinlik: 20.30

Bilet Fiyatları:

Ön Satış: ₺220,00

ORIGIN PRESENTS: CHAIM// 21 EKİM // 18.00

Tel Avivli DJ ve prodüktör Chaim, organik ve ileri görüşlü müziği ile dünya çapında dinleyicilerini harekete geçiren bir müzisyendir. Blue Shadow plak şirketinin kurucu ortağı olmasının yanı sıra BPitch Control, Rumors, Supplement Facts, Visionquest, Disco Hell gibi bir çok labelda kendine yer bulmaktadır. “Love Rehab” ve İbiza marşı olan “Blue Shadow” gibi hit parçaların yaratıcısı olan Chaim, 21 Ekim Cumartesi günü Origin sunumuyla Zorlu PSM %100 Studio sahnesinde! Bu eşsiz gecede Chaim’e eşlik edecek diğer sanatçılar yakında açıklanacak!

Kapı Açılış: 19.00

Etkinlik: 20.30

Bilet Fiyatları:

Super Early Bird: ₺200,00

Early Bird: ₺300,00

Super Early Bird Backstage: ₺500,00

RESA SAFFA PARK PRESENTED BY %100 MÜZİK // 27 EKİM // 21.30

Norveç yapımı gençlik dizisi ‘SKAM’da ve Netflix dizisi ‘Ragnarok’ta yer alan parçalarıyla çıkışını gerçekleştiren Resa Saffa Park (Theresa Eggesbø) Türkiye’deki ilk konseri için PSM Loves2Gather kapsamında %100 Studio’da! Yumuşak ve ruhani sesiyle “Norveç’in Lana Del Rey’i” olarak anılan ve “God Is Drunk” şarkısıyla geniş kitlelere ulaşan Resa Saffa Park’ın yüreğinde müziğin her zaman önemli bir yeri oldu. Gençlik yıllarında aşık olduğu caz müzik ile çehresi değişen Resa Saffa Park, müziğinde Billie Holiday ve Chet Baker gibi caz müziğin önemli isimlerinden ilham alarak üretiyor. Geride bıraktığımız yıl, caz pop ve vintage disco esintili ilk EP’si “Dumb and Numb”I yayımlayan Resa Saffa Park, vakit kaybetmeden Ekim ayında “Dandelions” isimli teklisiyle yeni EP’si “Spaces”ı duyurdu.

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.