Dolar 32,1145
Euro 35,0801
Altın 2.468,42
BİST 10.158,63
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 21°C
Az Bulutlu
İstanbul
21°C
Az Bulutlu
Cum 23°C
Cts 24°C
Paz 22°C
Pts 23°C

Allianz Türkiye, Yeni “Her An Yanında Hayat Sigortası”nı Tanıttı!

Allianz Türkiye, Yeni “Her An Yanında Hayat Sigortası”nı Tanıttı!
20 Mart 2024 22:40
103

HABERMAX. Allianz Türkiye, klasik hayat sigortalarının ötesinde, yaşam kaybı, kritik hastalık, ameliyat ve maluliyet gibi riskleri on yıl boyunca teminat altına alan “Her An Yanında Hayat Sigortası”nı hizmete sundu. Yeni ürün, müşterilere tedavi süreleri boyunca finansal güvence sağlayarak farklı ihtiyaçlarını karşılama imkanı sunuyor.

“Allianz Seninle” yaklaşımıyla müşterilerine değer katmaya devam eden Allianz Türkiye, hayat sigortaları alanında fark yaratan bir ürün olan “Her An Yanında Hayat Sigortası”nı tanıttı. Klasik hayat sigortalarından farklı olarak, on yıl boyunca geniş kapsamlı bir teminat sunan bu yeni ürün, müşterilerin yaşamındaki birçok riski ele alıyor. Yirmi kritik hastalığın yanı sıra on farklı kritik ameliyata karşı uzun vadeli güvence sağlayan bu sigorta, müşterilere ciddi bir hastalık teşhisi, ameliyat veya maluliyet durumunda tazminat alma imkanı sunuyor. Bu sayede, tedavi süresince finansal sıkıntılarla uğraşmadan, sadece sağlıklarına odaklanabiliyorlar.

Allianz Türkiye Hayat Emeklilik Genel Müdür Yardımcısı Fisun Koç Doğan, yeni hayat sigortası ürünlerinin hayati sağlık sorunu yaşayan müşterileri ve ailelerini farklı finansal kayıplara karşı uzun vadeli güvence altına aldığını belirtti. Ciddi bir hastalık veya ameliyat geçiren kişilerin sağlık giderlerinin yanı sıra diğer finansal zorluklarla da karşılaşabileceklerini vurgulayan Doğan, bu ürünün müşterilere tamamen sağlıklarına odaklanma imkanı tanıdığını ifade etti.

Yeni hayat sigortası, on yıl boyunca devam eden bir sigorta olup maluliyet teminatı da içeriyor. Sürekli olarak malul kalma durumunda olan müşterilere tazminat sağlarken, vefat durumunda da belirlenen vefat teminatı tutarında tazminat ödeniyor. Ürün ayrıca kapsamlı check-up ve online diyetisyen hizmetlerini de içeriyor. Vergi avantajları sunan sigorta, zamana karşı değerini koruması için yıldönümlerinde teminat tutarlarının değiştirilmesine olanak tanıyor.

Allianz Türkiye’nin yeni hayat sigortası, müşterilere sağlık ve finansal güvence sunarken, toplumsal risk farkındalığını artırmaya da katkı sağlıyor. Bu yeni ürün, Allianz’ın Türkiye’deki 100 yıllık varlığının bir göstergesi olarak öne çıkıyor.

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.