Dolar 32,2020
Euro 35,0069
Altın 2.504,53
BİST 10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23°C
Az Bulutlu
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Paz 23°C
Pts 23°C
Sal 25°C
Çar 22°C

Ali Koç’tan Sert Tepki: “Fenerbahçe’yi Terör Örgütü İle Anmak Kabul Edilemez”

Ali Koç’tan Sert Tepki: “Fenerbahçe’yi Terör Örgütü İle Anmak Kabul Edilemez”
6 Ocak 2024 07:59
133

HABERMAX.Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Koç, gazeteci Abdulkadir Selvi’ye sert bir tepki göstererek, FETÖ (Fethullahçı Terör Örgütü) ile ilişkilendirilen bazı gazetecilere yönelik açıklamalarda bulundu. Koç, özellikle “Yurtta sulh cihanda sulh” pankartının FETÖ ile bağlantılı olarak anılmasına karşı çıkarak, geçmişte terör örgütüne hizmet etmiş olan bazı gazetecilerin şu an başka bir amaç uğruna çalıştıklarını iddia etti.

Sert Eleştiri:

Ali Koç’un açıklamaları, Fenerbahçe’nin temsil ettiği değerlerin terör örgütleri ile yan yana getirilmesine karşı duyduğu sert tepkiyi yansıtıyor. Koç, geçmişte FETÖ’ye hizmet etmiş olan ve şu an farklı bir yöne kayan bazı gazetecileri eleştirerek, bu tür ilişkilendirmelerin kabul edilemez olduğunu vurguladı.

FETÖ İle Yan Yana Anmak Tepki Çekiyor:

Başkan Koç, “Yurtta sulh cihanda sulh” pankartının FETÖ ile bağlantılı olarak anılmasına özellikle vurgu yaparak, bu tür ilişkilendirmelerin Fenerbahçe camiasında ve taraftarlar arasında büyük bir tepkiye neden olduğunu belirtti. Fenerbahçe’nin, terör örgütleri ile hiçbir şekilde bağdaştırılamayacak bir spor kulübü olduğunu ifade etti.

Gazetecilere Yönelik İthamlar:

Ali Koç’un, geçmişte FETÖ ile ilişkilendirilen bazı gazetecilere yönelik ithamları, Türkiye’deki siyasi atmosfer ve terörle mücadeledeki geçmiş dönemlerin yankılarını da gösteriyor. Koç, bu gazetecilerin şu an başka bir hizmete yönelmiş olmalarını ve Fenerbahçe’yi terör örgütleri ile bağdaştırma çabalarını sert bir şekilde eleştirdi.

Spor ve Siyasetin Ayrılması:

Açıklamalarıyla, Ali Koç aynı zamanda spor ile siyasetin ayrılması gerektiğini ve Fenerbahçe’nin politik tartışmalara çekilmemesi gerektiğini vurgulayarak, sporun birleştirici ve güzellikleriyle ön plana çıkması gerektiğini savundu.

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.