Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 15°C
Az Bulutlu
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Pts 17°C
Sal 17°C
Çar 19°C
Per 19°C

“Ali Gündüz’ün Büyüleyici Konseri: Türkülerin Efendisi İstanbul Yeni Kapı’da Gönülleri Fethetti”

“Ali Gündüz’ün Büyüleyici Konseri: Türkülerin Efendisi İstanbul Yeni Kapı’da Gönülleri Fethetti”
28 Kasım 2023 11:49 | Son Güncellenme: 28 Kasım 2023 11:51
371

HABERMAX.Türk halk müziğinin sevilen isimlerinden Ali Gündüz, memleket hasreti çekenleri buluşturduğu unutulmaz bir konserle İstanbul Yeni Kapı’da gönülleri fethetti. Türkülerin efendisi olarak bilinen sanatçı, seslendirdiği birbirinden güzel eserlerle hemşerilerini coşturarak unutulmaz bir güne imza attı.

İstanbul’un kültür ve sanat sahnesine renk katan bu özel etkinlik, Ali Gündüz’ün sahne performansıyla adeta bir şölene dönüştü. Memleket hasreti çekenlerin özlem giderdiği bu anlamlı konserde, Ali Gündüz’ün yorumuyla Türk halk müziğinin en sevilen türkülerine hayranlar büyük bir ilgi gösterdi.

Ali Gündüz, sahnedeki enerjisi ve samimi performansıyla izleyicilere unutulmaz bir gece yaşattı. Konserin sonunda yapılan tezahüratlar ve coşkulu alkışlar, sanatçının hemşerileri arasındaki özel bağını bir kez daha ortaya koydu.

Bu unutulmaz gece, memleket hasreti çekenlerin yüreklerine dokunan türküleriyle dolu, duygu dolu bir konserle taçlandı. Ali Gündüz’ün İstanbul Yeni Kapı etkinliği, katılımcılarına müzikle dolu unutulmaz bir gece yaşatmanın yanı sıra memleket özlemini giderme fırsatı sundu.

Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.