Dolar 32,3568
Euro 34,7967
Altın 2.401,00
BİST 10.208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Az Bulutlu
İstanbul
19°C
Az Bulutlu
Cum 16°C
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 21°C

Ali Babacan: “Gençler bırakın kahve içmeyi, aç kalmamanın hesabını yapıyor”

Ali Babacan:  “Gençler bırakın kahve içmeyi, aç kalmamanın hesabını yapıyor”
4 Şubat 2024 19:40
96

HABERMAX.DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda gençlerle olan bir sohbetine yer verdi. Sorduğu kimden şikâyetçisin sorusuna, “Erdoğan’dan, başka kimden olacak?” yanıtını alan Babacan’ın gençlerle gerçekleştirdiği sohbet şu şekilde: 

“Bir cumhurbaşkanından ne beklersin?”

Gençlere bir cumhurbaşkanından ne beklediğini soran Ali Babacan, “Vallahi hayat pahalı” ve “serbest piyasa” yanıtlarını aldı. Aldığı serbest piyasa yanıtı sonrası, “Serbest piyasa istersin değil mi? Böyle kayırılmış, kendi zenginleri olmasın. Herkes fırsat eşitliğiyle çalışsın, değil mi?” yanıtını verdi. Bir dürümün 55 lira olduğunu duyan Babacan, gençlere söyle dedi: “Onun içinde et falan yok ha. Ekmek arası patates. Karbonhidrat arası karbonhidrat.”

“Bir kahve içebiliyor musun arkadaşlarınla oturup?”

Gençlerin aylık 2 bin lira harçlık aldığını duyan Ali Babacan, şöyle söyledi: “Aylık iki bin lira. E aylık iki bin liraya şimdi bu da 55 liraysa demek ki üç günde bir, iki öğün yiyorsun geri kalan ancak bir dürüme yetiyor, doğru mu? Bu sadece karnını doyurmak. Peki bir kahve içebiliyor musun arkadaşlarınla oturup?”

Ali Babacan, gençlerle olan diyaloğunu Twitterhesabından şu cümlelerle paylaştı: “Okumasını, başarılar elde etmesini beklediğimiz gençler bırakın arkadaşlarıyla kahve içmeyi, aç kalmamanın hesabını yapıyor.”

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.