Dolar 32,3374
Euro 34,8108
Altın 2.390,60
BİST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Açık
İstanbul
19°C
Açık
Pts 21°C
Sal 24°C
Çar 19°C
Per 16°C

ALEM DERGİSİ 30’UNCU YAŞINI ÇIRAĞAN SARAYI’NDA KUTLADI

ALEM DERGİSİ 30’UNCU YAŞINI ÇIRAĞAN SARAYI’NDA KUTLADI
21 Şubat 2024 20:58
170

HABERMAX. Medyaya yön veren lüks, sanat ve yaşam dergisi ALEM, 30’uncu yaşını Çırağan Sarayı’nda görkemli bir davet ile kutladı. ALEM, Çırağan Palace Kempinski ve Lexus ev sahipliğinde gerçekleşen davette; sanat, cemiyet, moda ve iş dünyasının ünlü simaları bir araya geldi.


Trendleri belirleyen, gerçekleştirdiği davetlerle sektöre yenilik kazandıran, yapılmayanı yapma cesareti gösteren ALEM Dergisi ve premium otomobil markası Lexus ana sponsorluğunda gerçekleşen davete Leyla Alaton, Saadet Işıl Aksoy, Doğukan Güngör, Nesrin Cavadzade, Melisa Tapan, Zeynep Demirel ve Belçim Bilgin gibi isimler katılım gösterdi. ALEM Dergisi Genel Yayın Yönetmeni Gözde Yörükoğlu Ersu’nun açılış konuşmasıyla başlayan gecede Çırağan Sarayı Genel Müdürü Ralph Radtke, ALEM’ in 30’uncu yaş günü için bir arada olmaktan mutluluk duyduğunu dile getirdi.

ALEM arşivinden yakın geçmişe tanıklık eden özel fotoğraflar Çırağan Sarayı’nın duvarlarını süslerken, derginin nitelikli haberleri ve çekimleri ile buluşan sarayın ihtişamı göz doldurdu. Davetlilerin yoğun ilgi gösterdiği bu sergide, konukların bir kısmı kendi yer aldıkları fotoğraf karelerini incelerken zaman tünelinde duygusal bir yolculuğa çıktılar.

Gecenin ilerleyen saatlerinde konuklar Lexus’un yeni modelleri hakkında bilgi sahibi olma fırsatı da yakaladılar. Aynı zamanda Nebi Birgi’nin muhteşem performansına ADCO’nun lezzetli tatları eşlik etti. DJ Aksak’ın seçkisinin ayrı bir renk kattığı kutlama partisi geride eğlenceli anılar bıraktı.
Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.