Dolar 32,7525
Euro 35,0851
Altın 2.450,67
BİST 10.647,91
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 30°C
Açık
İstanbul
30°C
Açık
Pts 31°C
Sal 30°C
Çar 29°C
Per 29°C

Albaraka Türk’ten Katılım Bankacılığında Bir İlk Daha: BES Teminatlı Finansman

Albaraka Türk’ten Katılım Bankacılığında Bir İlk Daha: BES Teminatlı Finansman
28 Haziran 2024 00:02
88

HABERMAX. Kuruluşunun 40. yıl dönümünü kutlayan Türkiye’nin ilk ve öncü katılım bankası Albaraka Türk, müşterilerinin Bireysel Emeklilik birikimlerini teminat göstererek ihtiyaç finansmanı kullanmalarını sağlayan yenilikçi ürünü “BES Teminatlı Finansmanı” duyurdu.

Bireysel ihtiyaçlar için BES birikimlerine duyulan ihtiyacı müşterilerin birikimlerini bozmadan çözme niteliğindeki “Albaraka Türk BES Teminatlı Finansman” ürünü, müşterilerin hem ihtiyaçlarını hem de yatırımlarını dengeli şekilde yönetme avantajı sağlıyor.

BES birikimini teminat göstererek kullanılabilecek finansmanlar arasında teknoloji, eğitim, sağlık, seyahat ve Hac-Umre finansmanı gibi geniş yelpazede 20’den fazla finansman çeşidi bulunuyor.

“Öncü Bankacılık” vizyonuna uygun olarak çalışmalarına devam ettiklerini belirten Albaraka Türk Bireysel ve Özel Bankacılıktan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Uludağ, “BES Teminatlı Finansman ürünümüzle; müşterilerimizin kısa ve orta vadeli ihtiyaçlarına hızlıca çözüm üretiyor, orta ve uzun vadeli yatırımlarını da değerli kılma imkânı sağlıyoruz. Katılım bankacılığı ilkelerimiz ve müşteri odaklılık prensibimizle; müşterilerimizin ihtiyaçlarını anlamaya ve kısa-orta-uzun vadede her türlü bankacılık işlemlerine uçtan uca çözümler üretmeye devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı.

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.