Dolar 32,2117
Euro 34,7866
Altın 2.426,93
BİST 10.092,30
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Az Bulutlu
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Sal 19°C
Çar 18°C
Per 21°C
Cum 23°C

Çekmeköy’de Heyecan Dorukta: Orhan Çerkez Projelerini Tanıtıyor!

Çekmeköy’de Heyecan Dorukta: Orhan Çerkez Projelerini Tanıtıyor!
28 Şubat 2024 17:37 | Son Güncellenme: 28 Şubat 2024 22:00
193

HABERMAX. 38 yıllık siyaset tecrübesine sahip Cumhuriyet Halk Partisi’nin Çekmeköy Belediye Başkan adayı Orhan Çerkez, 3 Mart Pazar günü Çekmeköy Spor Kompleksi’nde düzenlenecek olan büyük aday ve proje tanıtım toplantısıyla Çekmeköy’ü heyecanlandırıyor.

Seçim öncesinde Çekmeköy’de çalışmalarını hızlandıran Çerkez, halk ve esnaf ziyaretleriyle sahada aktif bir şekilde yer alıyor. Vatandaşların beklenti ve taleplerini doğrudan dinleyen Çerkez, projelerini de bizzat anlatıyor.

3 Mart’taki büyük buluşmada ise Çekmeköy’ün geleceğine dair önemli projeler ve çözüm önerileri masaya yatırılacak. Bu toplantı, Çekmeköy halkı için adayın vizyonunu daha yakından tanıma ve ilçenin geleceği için fikir alışverişinde bulunma imkanı sunacak.

Orhan Çerkez’in seçim kampanyası, Çekmeköy’ün ihtiyaçlarına odaklanarak, ilçenin sosyal, ekonomik ve çevresel kalkınması için somut adımlar atmayı hedefliyor.

Toplantıya tüm Çekmeköy halkı davetli!

Tarih: 3 Mart Pazar Saat: 13:00 Yer: Çekmeköy Spor Kompleksi

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.