Dolar 32,2599
Euro 34,8394
Altın 2.433,45
BİST 10.043,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Az Bulutlu
İstanbul
19°C
Az Bulutlu
Çar 19°C
Per 22°C
Cum 22°C
Cts 22°C

**Alaattin Köseler Beykoz’da Hareket Yaratıyor: Belediye Başkanlığına Göz Kırptı!**

**Alaattin Köseler Beykoz’da Hareket Yaratıyor: Belediye Başkanlığına Göz Kırptı!**
1 Kasım 2023 11:47 | Son Güncellenme: 1 Kasım 2023 12:24
869
HABERMAX.Beykoz ilçesinde siyasi sahnede önemli bir gelişme yaşandı. 4. Dönem Belediye Başkanı olan deneyimli siyasetçi Alaattin Köseler, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Beykoz İlçe Başkanlığı’nı ziyaret etti ve bu ziyaret ilçede büyük heyecan yarattı.*
Bir 4 kişi ve yazı görseli olabilir
Alaattin Köseler, Beykoz ilçesinin eski belediye başkanlarından biri olarak tanınmaktadır. 4 dönem boyunca Beykoz Belediye Başkanlığı görevini üstlenen Köseler, ilçenin siyasi arenasında önemli bir figür olmuştur. 2023 yılı itibarıyla CHP’nin Beykoz İlçe Başkanlığı’nı ziyaret ederek, ilçe siyasetinde yeni bir dönemin habercisi olarak kabul edilmektedir.
Köseler’in CHP İlçe Başkanlığı’nı ziyaret etmesi, ilçe halkı ve siyasetçiler arasında büyük bir merak uyandırmış durumda. Özellikle CHP üyeleri ve destekçileri, Köseler’in partiye bu ziyaretinin ardında yatan nedenleri ve niyetlerini merakla beklemektedir.
Elde edilen kulis bilgilerine göre, Alaattin Köseler’in CHP’den belediye başkan aday adaylığı için göz kırptığı yönünde yoğun spekülasyonlar bulunmaktadır. Bu durum, ilçe siyasetinin önemli bir gelişmesi olarak değerlendirilmekte ve ilçe halkı arasında büyük bir ilgiyle karşılanmaktadır.
Ayrıca, deneyimli siyasetçi Beykoz Vakfı kurucusu ve sendikacı Şaban Töre’nin sosyal medya hesabı Facebook’ta bu gelişmeyi paylaşarak, Köseler’in ziyaretini kamuoyuna duyurdu. Bu paylaşım, ilçe siyasetinin nabzını tutanlar arasında geniş yankı buldu.
Beykoz ilçesindeki bu gelişmeler, önümüzdeki dönemdeki yerel seçimler öncesinde ilçe siyasetinin seyrini etkileyebilir. Alaattin Köseler’in CHP’den belediye başkan aday adaylığı yolunda ilerlemesi halinde, ilçe siyasetinde yeni bir rekabet ve dönem başlayabilir. İlerleyen günlerde Köseler’in resmi açıklamaları ve parti içindeki gelişmeler, Beykoz’da siyasi gündemi şekillendirmeye devam edecek gibi görünüyor. Bu gelişmeler yakından takip edilmeye devam edecek.

Beykoz’da Yerel Seçimlerin Heyecanı Başladı: Alattin Köseler CHP’den Aday Adayımı olacak?

Beykoz ilçesinde, yaklaşan yerel seçimlerin heyecanı başladı. Beykoz’un eski belediye başkanlarından Alattin Köseler, CHP’den aday adayı olarak siyasi sahneye geri dönmeye hazırlanıyor. Köseler’in aday adaylığı, ilçede siyasi tartışmaları alevlendirmiş durumda.

Beykoz ilçesinin deneyimli belediye başkanlarından biri olan Alattin Köseler, belediye başkanlığı döneminde sendikal hakları savunduğu ve halkın takdirini kazandığı bir isim olarak hafızalarda yer alıyor. Köseler’in CHP’den aday adayı olma kararı, ilçede ve parti içinde büyük ilgiyle karşılandı.

Alattin Köseler, Beykoz’un geleceğine katkıda bulunmak ve yerel yönetimde deneyimlerini paylaşmak istediğini belirtti. Köseler, “Beykoz’da daha yaşanabilir, daha sürdürülebilir bir gelecek için çalışmak istiyorum. Sendikal hakları savunduğum dönemde kazandığımız başarıları daha da ileriye taşımak için aday adayı oldum. Beykoz’un gelişimine katkı sağlamak istiyorum.” şeklinde açıklamalarda bulundu.

Ancak, Beykoz’da siyasi rekabetin yoğun olduğu bir dönemde, Alattin Köseler’in aday adaylığına ilişkin beklentiler ve değerlendirmeler de farklılık gösteriyor. Bazı yerel siyasetçiler ve sakinler, Köseler’in ilçenin ihtiyaçlarına uygun bir aday olduğunu düşünürken, diğerleri farklı görüşlere sahip.

Beykoz’da yerel seçimlerin sonuçları, ilçenin siyasi geleceğini şekillendirecek ve halkın tercihlerine dayalı olarak yeni bir belediye başkanını belirleyecek. Alattin Köseler’in CHP’den aday adayı olarak seçimlere katılma süreci, ilçedeki siyasi gündemi belirlemeye devam edecek gibi görünüyor.

Yerel seçimlerin sonucunu merakla beklerken, Beykoz halkının tercihleri ve ihtiyaçları doğrultusunda yeni bir dönemin başlaması bekleniyor. Beykoz’da yaşayanlar, seçimlerde hangi adayın ilçenin geleceğini şekillendireceğini görmek için iple çekiyor.

Bir 1 kişi görseli olabilir
Alaatin Köseler Kimdir?

   1960 yılında Paşabahçe’de dünyaya geldi.1972’de Paşabahçe İlkokulu’nu bitiren Köseler, 1975 yılında Beykoz  Ziya Ünsel Ortaokulu’ndan mezun oldu. 1978’de Paşabahçe Ferit İnal Lisesi’nden başarıyla mezun olup 1983 yılında Yıldız Teknik Üniversitesi Mimarlık Fakültesi’ni tamamladı.  Hayatı boyunca sporla ilgilenen Alaattin Köseler, Beykoz Spor Kulübü’nün Basketbol şubesinde Yıldız, Genç ve A Takım olmak üzere, on iki sene basketbol oynadı. Köseler, mimar olarak çeşitli  inşaat firmalarında, proje müdürü ve şantiye şefliği görevlerini üstlendi.  Daha sonra kendi ofisini kurdu ve Bahçeşehir Ticaret Mer-kezi gibi pek çok büyük projeye imza attı. Köseler, 1999 Yerel Seçimleri’nde, halkın teveccühüyle Beykoz Belediye Başkanı oldu.

Döneminin en büyük ve en modern Hayvan Barınağı’nı faaliyete geçirdi. Zamanla Beykoz’un sembolü olan Bayrak Anıtı’nı, Beykoz halkının beğenisine sundu. Rüzgarlıbahçe’de, Hizmet Binası’nı hayata geçirdi. Beykoz’un köklü meselelerinden imar sorunu çözmek için birçok projeyi hayata geçirdi. Köseler, planlı bir Beykoz için ilçenin tüm paftaları bilgisayar ortamına aktartarak sayısallaştırılmasını sağladı. Beykoz’un bir diğer sorunu olan işsizliği çözmek için, İTKİP ile ortak proje geliştirdi ve 1500 kişiye iş imkanı sağladı.

2004 yılında, depreme yönelik başlatmış olduğu çalışmalar, Bakırköy Belediyesi tarafından kullanılarak Afet Karar Destek Modelleri oluşturulmuş, bu projeler; 2 kez E-TR olmak üzere, birçok ödül almıştır. TMMOB (Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği) üyesi olan Köseler, evli ve bir çocuk babasıdır.

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.