Dolar 32,3802
Euro 34,7722
Altın 2.440,28
BİST 9.999,25
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 17°C
Az Bulutlu
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Sal 15°C
Çar 17°C
Per 19°C
Cum 18°C

Aksigorta, Yeni Nesil Saha Satış Yönetimi ile Saha Ekibinin Performansını Artırıyor

Aksigorta, Yeni Nesil Saha Satış Yönetimi ile  Saha Ekibinin Performansını Artırıyor
5 Temmuz 2023 12:43
89

HABERMAX.Aksigorta, ‘yeni nesil saha satış yönetimi’ ile acentelerinin potansiyelini ileri tahminleme modelleriyle öngörerek, acentelerin daha fazla performans ve verimlilik elde edebilmesine yardımcı oluyor.

05 Temmuz 2023, İstanbul – Yeni nesil sigortacılık anlayışıyla, iş süreçlerini dijitalleştirmeye devam eden Aksigorta, en büyük dağıtım kanalı olan acente kanalı için, saha ekibinin verimliliğinin artmasını sağlayan yeni bir formül geliştirdi. ‘Yeni Nesil Saha Satış Yönetimi’ olarak belirttikleri ve IDC Türkiye CIO Summit 2023 etkinliğinde IT Cost Efficiency (Dijital Satış Verimliliği) kategorisinde üçüncülük ödülüne layık görülen proje, ileri tahminleme modellerinden çıkan acente ya da potansiyel acente öngörülerini saha satış yöneticilerine görev olarak tanımlıyor. Aksiyon mobil uygulaması aracılığıyla gerçekleştirilen bu proje, yüksek üretim potansiyeli olan aday ve mevcut acentelerin performanslarını artırarak saha ekibini nokta atışı acentelere yönlendiriyor ya da alarm veren acenteleri paylaşıyor. Bu şekilde saha ekibinin verimliliklerine katkı sağlıyor.

Dijitalleşmeyi tüm iş süreçlerinde olduğu gibi, müşterilerinin ve dağıtım kanalının memnuniyeti için de kullandıklarını belirten Aksigorta Genel Müdür Yardımcısı Kaan Konak, “Sigortacılığın geleneksel yapısını dönüştüren dijitalleşme çalışmalarımız hız kesmeden devam ediyor. Bu yıl IDC Türkiye CIO Summit’ten ödülle dönen Yeni Nesil Saha Satış Yönetimi projemiz de bu çalışmalarımızdan yalnızca biri. Verimliliği ve acentelerimizin performansını artırmaya yönelik olarak geliştirdiğimiz bu proje, ülke geneline yayılan 3.000’i aşkın acentemizin verimliliğini üst basamaklara taşıdı. Sigorta sektörünün sınırlarını genişleten, müşteri ve dağıtım kanallarımızın verimliliğinin artmasını sağlayan çalışmalar yürütmeye devam edeceğiz’’ dedi.

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.