Dolar 32,2766
Euro 34,9339
Altın 2.445,98
BİST 10.173,42
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Az Bulutlu
İstanbul
19°C
Az Bulutlu
Per 21°C
Cum 22°C
Cts 23°C
Paz 24°C

Akşehir’de Kiraz Yüklü Kamyonet Devrildi, Sürücü Yaralandı: Tonlarca Kiraz Heba Oldu!

Akşehir’de Kiraz Yüklü Kamyonet Devrildi, Sürücü Yaralandı: Tonlarca Kiraz Heba Oldu!
5 Ağustos 2023 19:49
178

HABERMAX.Akşehir ilçesinin Değirmenköy Mahallesi yakınlarında meydana gelen trafik kazası, büyük bir üzüntüye ve kıyıma neden oldu. Kazada, kiraz yüklü olan bir kamyonet devrildi ve sürücü yaralandı. Yaşanan bu acı olayda, tonlarca lezzetli kiraz heba oldu.

03 PE.. plakalı kiraz yüklü kamyonetin sürücüsü Mustafa Gümüş’ün kontrolünden çıkarak devrilmesi, Akşehir’de büyük bir endişe ve üzüntü yarattı. Olayın gerçekleştiği Değirmenköy Mahallesi yakınlarındaki kaza bölgesine sağlık ekipleri hızlı bir şekilde müdahale etti.

Kazada yaralanan sürücü, acil sağlık müdahalesi sonrasında Akşehir Devlet Hastanesine kaldırıldı. Ancak, kamyonetin devrilmesiyle birlikte taşınan tonlarca kirazın heba olması, ekonomik ve tarımsal açıdan büyük bir kayba yol açtı.

Olayın detaylarına dair soruşturma halen devam etmektedir. Yetkililer, kazanın neden meydana geldiğini ve benzer olayların yaşanmaması için gerekli önlemleri araştırmaktadır. Bu tür kazaların önüne geçmek adına alınacak tedbirler ve güvenlik önlemleri, Akşehir ve çevre bölgelerdeki taşımacılık ve tarımsal faaliyetlerin daha güvenli bir şekilde gerçekleştirilmesini sağlayacaktır.

Olayın ardından çevre sakinleri ve çiftçiler, heba olan tonlarca kirazın ekonomik etkilerinden dolayı endişeli bir bekleyiş içindedir. Kiraz sezonunda yaşanan bu acı kaza, üreticilerin ve tüketicilerin dikkatini çekerek dikkatli davranışların önemini bir kez daha hatırlatmıştır.

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.