Dolar 32,3591
Euro 34,6306
Altın 2.386,84
BİST 10.188,84
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Az Bulutlu
İstanbul
19°C
Az Bulutlu
Cum 15°C
Cts 19°C
Paz 20°C
Pts 22°C

AKP’li Eski Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem, CHP’li Başkan Alper Yeğin’e Sataştı: “Algı Operasyonu ve İftiraların Arkasında Tanıdık Bir Örgüt Var”

AKP’li Eski Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem, CHP’li Başkan Alper Yeğin’e Sataştı: “Algı Operasyonu ve İftiraların Arkasında Tanıdık Bir Örgüt Var”
19 Nisan 2024 20:29 | Son Güncellenme: 19 Nisan 2024 20:37
241

HABERMAX. AKP’li eski Sancaktepe Belediye Başkanı ve İstanbul Milletvekili İsmail Erdem, isim vermeden CHP’li Başkan Alper Yeğin’e yönelik sert açıklamalarda bulundu. Erdem, Sancaktepe Belediye Binası ile ilgili yapılan açıklamaların arkasında “tanıdık bir örgüt” olduğunu iddia ederek, “Örgüt, ilk hamlesine her operasyonunda itibar suikastıyla başlar” ifadelerini kullandı. AKP’li İsmail Erdem, CHP’li Sancaktepe Belediye Başkanı Alper Yeğin’e İftira Suçlaması Yönlendirdi: “Algı Operasyonunun Arkasında Tanıdık Bir Örgüt Var”

Erdem’in bu açıklamaları, Sancaktepe Belediyesi’nde yaşanan iddia ve tartışmaların ardından CHP’li Başkan Alper Yeğin’e yönelik yapılmış keskin bir eleştiri niteliği taşıyor. İfadelerde geçen “tanıdık bir örgüt” ifadesi, kamuoyunda tartışma yaratacak şekilde yorumlanabilir.

Bu açıklamalar, siyasi arenada yaşanan gerilim ve polemiklere bir örnek teşkil ediyor ve yerel yönetimlerin siyasi mücadelesinde sert ifadelerin kullanıldığı bir ortamı yansıtıyor. Ayrıca, tartışmalı konuların medya ve kamuoyu nezdinde nasıl şekillendiğini anlamak için önemli bir gösterge olarak değerlendirilebilir.

İsmail Erdem: Sancaktepe’ye 10 Yılda Yüzlerce Eser Kazandırdık!

Sancaktepe’nin kurucu belediye başkanı olarak 2009-2019 döneminde, halkın ihtiyaçlarına uzun yıllar hizmet verecek yüzlerce eser inşa ettik. Belediye hizmet binası, en az 200 yıl boyunca Sancaktepe halkının ihtiyaçlarını karşılayacak şekilde imar edildi ve aynı zamanda bir afet koordinasyon merkezi olarak hizmet veriyor.

Necati Özkan’ın “jakuzi” iddiasına ve İsmail Saymaz’ın “kamerayla başkanlık mahremine giren” ifadesine atıfta bulunarak, Sancaktepe Belediye Binası’nda herhangi bir jakuzi bulunmadığını ve iddiaların gerçek dışı olduğunu belirtmek istiyorum.

Ayrıca, Recep Tayyip Erdoğan Kongre Merkezi’nin yanı sıra Erbakan Külliyesi, Şehit Furkan Gençlik Merkezi, Kadir Topbaş Kültür Merkezi, Çanakkale Panaroma ve Muhsin Yazıcıoğlu Şehitler Parkı gibi önemli eserleri de Sancaktepe’ye kazandırdık.

Sancaktepe’nin her köşesine dokunarak halka hizmet etmeye çalıştık ve yapılan her eser bir sanat eseri olarak nitelendirilebilir. 10 yılda gerçekleştirdiğimiz hizmetler, sadece günü kurtarmak için değil, yıllar boyunca halka hizmet edecek mekanlar olmuştur.

Bu süreçte, dünya ve Avrupa’da mimari ve işlevsellik açısından ödül almış eserler ortaya koyduk. Her eser, halka yapılan bir armağan ve onların geleceği için bir yatırımdır.

Bazı kişilerin yapılan hizmetlerden rahatsız olması normaldir. Ancak bu, halkın ihtiyaçlarını göz ardı edecek bir tutumun kabul edilemez olduğunu gösterir. Bizim hedefimiz, Sancaktepe halkının refahı ve mutluluğudur ve bu doğrultuda çalışmalarımıza devam edeceğiz.

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.