Dolar 32,3737
Euro 34,7104
Altın 2.393,67
BİST 10.159,30
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Az Bulutlu
İstanbul
19°C
Az Bulutlu
Cum 15°C
Cts 19°C
Paz 20°C
Pts 22°C

AKP’ li Başkanın bu paylaşımına vatandaş tepki gösterdi. 

AKP’ li Başkanın bu paylaşımına vatandaş tepki gösterdi. 
20 Ekim 2020 09:10 | Son Güncellenme: 20 Ekim 2020 09:59
1.097

AHA.AKP’li Üsküdar belediye başkanı Hilmi Türkmen Beylerbeyi.Kirazlıtepe’de inşaatı süren Çamlıca Cami’nin som altından maketini yaptırması büyük tepki topladı daha önce’de Hac maketi ile gündeme gelmişti Başkan Türkmen. 

Milletin sefillik çektiği ve pandemi belâsı ile mücadele verdiği bu günlerde AKP’ li Başkanın bu paylaşımına vatandaşlar tepki gösterdi. 

Üsküdar Beylerbeyi semti. Kirazlıtepe mahallesinde inşaatı devam eden.Çamlıca Camii’nin som altından maketinin yapılmasına vatandaşlardan tepki yağdı. Maketi yapan AKP’li Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, maketle çekilmiş fotoğrafını önce Twitter hesabından paylaştı daha sonra sildi. Maketin yapımında 233 kilo altın kullanılması pes dedirtti.

Tam 233 KİLO SOM ALTINDAN MAKET!

Bu yıl 43’üncüsü düzenlenen Uluslararası Mücevherat Saat ve Malzemeleri Fuarı “İstanbul Jewelry (Mücevher) Show”a 233 kilo altın kullanılarak yapılan Çamlıca Cami maketi damga vurdu. Altın maketle ilgili konuşan AKP’li Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, “Biz de iple çekerek caminin açılışını bekliyoruz, 2017 yılı Ramazan ayında cami ibadete açılacak ama bu maketle heyecan şimdiden bizleri sardı” diye açıklama yaptı.

TWEETLEDİ  TAPKİLER GELİNCE SİLDİ!

Türkmen maketin yapıldığını Twitter adresinden önce paylaştı. Daha sonra gelen tepkiler üzerine Türkmen tweetini sildi.

Paylaşın:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.