Dolar 32,2922
Euro 34,6324
Altın 2.410,81
BİST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 17°C
Az Bulutlu
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Per 19°C
Cum 17°C
Cts 19°C
Paz 20°C

Ak Parti Zihniyeti Belediyeleri Kendi Babalarının Çiftliğiymiş Gibi Kullanıyor

Ak Parti Zihniyeti Belediyeleri Kendi Babalarının Çiftliğiymiş Gibi Kullanıyor
10 Aralık 2018 00:27 | Son Güncellenme: 25 Şubat 2024 22:29
518

EHA. Cumhuriyet Halk Partisi, Çekmeköy belediye başkan Aday adayı Düzgün Çorum “Bu yarışta ben de varım” dedi. Geçtiğimiz günlerde Süslü Bahçe Kafe’de verdiği kahvaltı ile bölgede yayın yapan yerel gazetecilerle bir araya gelen Düzgün Çorum, çok iddialı konuştu. Seçimleri diğer partililerle farklı alacaklarını söyledi. Çorum “Ben köylü çocuğuyum, tarlada tohum ekmiş biriyim. İlçede siyaset yapan diğer partilerle kıyasladığımda 2019 seçimlerini çok büyük bir farkla kazanırım”dedi. Düzgün Çorum ayrıca “Şunu belirtmek istiyorum Ak Parti zihniyeti belediyeleri kendi babalarının çiftliğiymiş gibi kullanıyor” şeklinde konuştu.

AK PARTİ ZİHNİYETİ BELEDİYELERİ KENDİ BABALARININ ÇİFTLİĞİYMİŞ GİBİ KULLANIYOR

CHP’li Çorum konuşmasına “Ak Parti zihniyeti belediyeleri kendi babalarının çiftliğiymiş gibi kullanıyor Başkan seçilirsem dürüst olacağım şeffaf olacağım ve halka doğruları söyleyeceğim. Hiçbir zaman kimseyi kandırmayacağım” diye devam etti.

Çorum “Adaylık süreci Ocak ayında netleşir” dedi

Adaylıkların netleşmesi Aralık sonu Ocak ayı içinde netleşecektir diyen Çorum “Bu seçimlerde asla küskün olmayacağım, kimi aday gösterirlerse ben dahil birlikte çalışacağız. Senlik, benlik olmayacak çünkü birlik olursak ancak Çekmeköy’de seçimleri kazanırız. Beni CHP’de herkes tanır. Belde başkanlığı yapmış biriyim, zorluklarla buralara kadar geldim” dedi.

İYİ Parti ile ilçe bazında diyaloglarımız devam ediyor yetkili arkadaşlarımız çalışıyor

Cumhuriyet Halk Partisi Başkan Aday Adayı Düzgün Çorum “Bizim İYİ Parti ile ittifakımız sürüyor yetkili arkadaşlarımız bu süreci takip ediyorlar. Keza HDP ile de seçimlerde birlikte çalışmamızın bir mahsuru olamayacaktır. Partimizin Kürt oylarına ihtiyacı var. Ak Parti yıllardır Kürtlerin oylarıyla hâkimiyet sürdürüyor bunu Cumhuriyet Halk Partisi neden yapamasın?

Düzgün Çorum Ak Parti ile MHP birlikte halkı ayrıştırıyorlar

Başkan Aday Adayı Düzgün Çorum konuşmasında “Ak Parti ve MHP birlikte algı yaratarak gündemi değiştirmeye çalışıyorlar. Çamur at izi kalsın %51 üzerinden siyaset yaparak diğer %49’u görmezlikten geliyorlar. Bunlar halkı ayrıştırdılar, milleti ikiye bölerek karşıt görüş yaptılar dedi.

Biz HDP’nin giydiği gömlekle siyaset yapmayacağız

CHP Çekmeköy ilçesi belediye başkan Aday adayı Düzgün Çorum biz HDP’nin giydiği gömlekle siyaset yapmayacağız ancak Kürt kardeşlerimiz ile ittifak etmeye ihtiyacımız var dedi Çorum İnşallah aday olursam tüm kesimlerin oylarına talibim” diyerek sözlerini noktaladı.

Paylaşın:
ETİKETLER:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.