Dolar 32,2081
Euro 34,8604
Altın 2.444,95
BİST 10.218,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 14°C
Az Bulutlu
İstanbul
14°C
Az Bulutlu
Pts 18°C
Sal 18°C
Çar 20°C
Per 22°C

Ak Parti İstanbul 1. Bölge Milletvekili adayı olan Veli Arslan’a büyük ilgi

Ak Parti İstanbul 1. Bölge Milletvekili adayı olan Veli Arslan’a büyük ilgi
24 Nisan 2023 07:57 | Son Güncellenme: 24 Nisan 2023 08:05
908

HABERMAX. Ak Parti İstanbul 1. Bölge Milletvekili Adayı Veli Arslan’ın Sancaktepe’de ki seçim ofisi açılışına Sancaktepeliler ve Tokatlılar yoğun ilgi gösterdi. Seçim açılışı ofisi doldu taştı. 

Keçeci Baba Cemevi, Karacaahmet Sultan Dergahı Cemevi, Yenidoğan Cemevi, Sarı Saltuk Cemevi, Sancaktepe Birlik Cemevi, Sultanbeyli Kul Himmet Cemevi ve Sakine Tütek Vakfı üyeliklerinin yanı sıra, 2019 yılında Ataşehir Belediye Meclis Üyeliği, ASKON Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyeliği, Tokat Konfederasyonu Genel Başkan Yardımcılığı ve Ataşehir Tokatlılar Derneği Genel Başkanlığı yürüten İş insanı Veli Arslan, AK Parti İstanbul 1. Bölge Milletvekili Adayı olarak Sancaktepe ilçesinde seçim koordinasyon merkezini açtı.

Sancaktepe İlçesi Sarıgazi’de Seçim irtibat bürosunu açan Milletvekili Adayı Veli Arslan’a Sancaktepe ilçesinde bulunan Tokatlılar yoğun ilgi gösterdi.

AK Parti İstanbul 1. Bölge Milletvekili Adayı Veli Arslan ” Türkiye Yüzyılı; Türkiye’yi bir çok alanda küresel etki gücü olarak konumlandırmayı hedefleyen bir vizyon yaklaşımıdır. Bu topraklarda binlerce yıldır işini doğru yapan doğru insanların projesidir. ” ifadelerinde bulundu.

Veli Arslan açıklamasında ; “Cumhuriyetin yeni yüzyılında;güçlü, takip edilen ve küresel dengelerin belirleyicisi olan bir Türkiye hedefinin de rotasını çizecektir.” şeklinde konuştu.

VELİ ARSLAN KİMDİR?

Aslen Tokat Erbaalı olan Veli Arslan, İstanbul’da 1977 yılında doğdu. Lise eğitimini Antalya Manavgat Lisesi’nde, Lisans eğitimini Kharkiv National University- International Finance bölümünde tamamladı. Evli ve 2 çocuk babası olan Veli Arslan, soyadını taşıyan Şirketler grubunun yönetim kurulu başkanlığını yürütmekte.

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.