Dolar 32,3374
Euro 34,8108
Altın 2.390,60
BİST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
18°C
Parçalı Bulutlu
Paz 19°C
Pts 21°C
Sal 24°C
Çar 19°C

Ehat Can’dan Altın Değerinde Hayat Bilgileri ve Çekmeköy’e Dair Uyarılar

Ehat Can’dan Altın Değerinde Hayat Bilgileri ve Çekmeköy’e Dair Uyarılar
18 Ocak 2024 23:40 | Son Güncellenme: 19 Ocak 2024 09:34
253

HABERMAX. Çekmeköy’ün akil insanlarından; CHP’li eski meclis üyesi ve ilçe yöneticisi, bir zamanlar İstanbul büyükşehir belediyesinde görev yapmış, İstanbul’da kurulan Yunanistan Türkleri ile İskeçe Türk Birliği tarafından 1927 yılında kurulan Batı Trakya Türkleri derneklerinin yöneticisi, Beşiktaş Spor Kulübü Seçim Sicil Kurulu yöneticisi, Eski Dolmabahçe Stadyumu L tribünü protokol görevlisi, Pfizer ilaç firmasında 30 yıl yöneticilik ve sendika temsilciliği yapmış Ehat Can, hayata dair altın değerinde nasihatlerde bulundu.

İşte yaşayan insan hazinesi Ehat Can ile yapmış olduğumuz o söyleşinin tamamı:

Yaşama dair tecrübe ve deneyimlerini www.habermax.net aracılığı ile değerlendiren Ehat Can, aslen İskeçeli olup, dedesinin Selanik’te öğretmenlik görevini tamamlamasıyla 1952 yılında Türkiye’ye göç etmiş bir kişi. 1939 doğumlu olan Can, yaşamı boyunca pek çok görevlerde bulunmuş. Can, aşığı olduğu büyük önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün kuruculuğunu yaptığı Cumhuriyet Halk Partisi’nde başladığı siyasi yaşamını halen devam ettiriyor. İsmet Paşa’nın hayranı olduğunu söylerken ilk günkü gibi heyecanlanan Can, “Çocukluğumda Heybeliada’da rahmetli İsmet Paşa’nın elini tutup denize girmesi için yardımcı olurdum” diyor ve ekliyor: “Topkapı’da kendisine yapılan taşlı saldırının ardından O’na karşı hayranlığı iki kat daha arttı.”

Hayatı boyunca içindeki uhdelerin çoğunu yerine getirdiğini ifade eden Ehat Can, uzun yıllar yaşadığı Beşiktaş’tan sonra taşındığı Çekmeköy’de aktif üyesi olduğu partisi CHP’de faaliyetlerini sürdürmeye çalışıyor. Yıllarını verdiği siyasi tecrübelerden edindiği deneyimlerine dayanarak Çekmeköy’e ilişkin uyarılarda bulunan Can, “Görüyorum ki burada bir ayrılı, gayrılık durumu var. Belediye seçimlerinin kazanılmasında başarıya ulaşmak için bu durumun derhal kaldırılması şart. Çekmeköy’de aslında kolej takımı gibi seçim kazanılır ve kalplere büyük bir başarı olarak yazılır. Gerek partimizin iç işlerinde gerekse yerel yönetim belediyemizde eksikler olduğunu görüyorum. Siyasi hırsların, koltuk ve zenginlik sevdasının kimseye hayrı yok” diyor.

Deneyim ve tecrübeyle sabit altın değerinde nasihatler..

Yaklaşan yerel seçimlere doğru siyasi deneyim ve tecrübeleriyle oluşturduğu çeşitli projelerinden yararlanmak isteyen adaylara fikir paylaşımında açık olduğu anlatan Ehat Can, “Ne para, ne koltuk, ne makam, ne de mevki hiçbir beklentim yok. Tek derdim, 85 milyon yurttaşını kardeş olarak gördüğüm ülkeme hizmet edilmesine katkıda bulunmak. Kendime göre fikir, düşünce ve projelerim var. Aşığı olduğum partim CHP’de fikir ve projelerimin değerlendirilmesi benim için onur ve gurur kaynağı olur” dedi.

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.