Dolar 32,3487
Euro 34,7293
Altın 2.419,83
BİST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 17°C
Az Bulutlu
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Per 19°C
Cum 17°C
Cts 19°C
Paz 20°C

AFAD Strateji Geliştirme Dairesi Başkanı Sadi Ergin’den Vali Dr. Ozan Balcı’ya Ziyaret

AFAD Strateji Geliştirme Dairesi Başkanı Sadi Ergin’den Vali Dr. Ozan Balcı’ya Ziyaret
25 Şubat 2021 18:59
697

AHA.İçişleri Bakanlığı AFAD Yönetim Başkanlığı Strateji Geliştirme Dairesi Başkanı Sadi Ergin ve AFAD İl Müdürü Süleyman Yiğit,  Vali Dr. Ozan Balcı’yı makamında ziyaret etti.
Afet Eğitim Yılı hazırlıkları ve koordinasyonu konularının ele alındığı ziyarette, Daire Başkanı Sadi Ergin, AFAD Başkanlığının yurtiçi ve uluslararası alanda gerçekleştirdiği faaliyetlere ilişkin bilgi verdi.

2021 yılının İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun talimatıyla “Afet Eğitim Yılı” ilan edildiğini belirten AFAD Yönetim Başkanlığı Strateji Geliştirme Dairesi Başkanı Sadi Ergin, bu kapsamda; afet öncesi, sırası ve sonrasında ortaya çıkan kayıpları azaltmak ve afetlere karşı daha dirençli bir toplum oluşturmak için, afetlerin önlenmesi konusunda farkındalık oluşturmaya yönelik afet farkındalık ve AFAD bünyesinde verilen diğer eğitimlerin, 2021 yılı Ocak ayı itibari ile başladığını aktardı.

Ziyarette ayrıca 2021 yılının “Afet Eğitim Yılı” ilan edilmesi dolayısıyla Tokat için konulan hedefleri gerçekleştirme, işbirliği ve destek alma konuları ile Afet Eğitim Yılı faaliyetleri hakkında görüş alış verişinde bulunuldu.

Ziyaretten memnuniyet duyduğunu ifade eden Vali Dr. Ozan Balcı, AFAD’ın donanım ve personel anlamında güçlü yapısı ile ülkemizde olduğu kadar, dünyanın birçok yerinde yardıma koşan ve cankurtaran bir oluşum olarak görüldüğünü belirtti.

Vali Dr. Ozan Balcı, Tokat’ta da gerçekleştirilecek eğitim faaliyetlerinde desteğinin tam olduğunu ifade etti.

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.