Dolar 32,5605
Euro 34,9685
Altın 2.429,14
BİST 9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cum 19°C
Cts 17°C
Paz 19°C
Pts 19°C

ADALAR’DA ULAŞIM SORUNU SONA ERİYOR

ADALAR’DA ULAŞIM SORUNU SONA ERİYOR
30 Temmuz 2020 23:52
481

AHA.Ulaşımla ilgili yaşadığımız sıkıntılar sona eriyor. İstanbul Büyükşehir Belediyemiz tarafından İlçemize geçici olarak getirilen elektrikli araçlar önümüzdeki hafta hizmete başlayacak. Adalılar için 3,5 lira olan ulaşım, ziyaretçilerimiz için 12 lira olarak belirlendi.

Bugün gerçekleşen UKOME toplantısında, “Elektrikli Araçların Ücret Tarifelerinin Belirlenmesi” teklifi oy birliğiyle kabul edildi. Buna göre Adalar’da geçici olarak kullanılacak araçların ücret tarifesi 12 lira olarak belirlendi. Adakart sahipleri için ise bu ücret 3,5 lira olacak.

Toplantıda ayrıca 4 kişilik olan Adataksi’nin ücreti de belirlendi. Ada sakinleri için taksimetre 5 liradan açılacak ve kilometre başı 3,10 lira eklenecek. Bu rakam turistler için 15 lira açılış, 12 lira ise kilometre başı olarak kararlaştırıldı.

Yeni Ulaşım Sistemin başlayabilmesi için zorunlu olarak yollara döşenen bariyerlerin adaların doğal yapısına uygun bir sisteme dönüşmesi için çalışmalar devam ediyor.

Paylaşın:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.