Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Az Bulutlu
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Pts 17°C
Sal 17°C
Çar 19°C
Per 19°C

Acılı anne Zeynep Çavuş, yürekleri dağladı oğlumun katilleri kimse ortaya çıksın dayanacak gücüm kalmadı

Acılı anne Zeynep Çavuş, yürekleri dağladı oğlumun katilleri kimse ortaya çıksın dayanacak gücüm kalmadı
27 Haziran 2023 21:23 | Son Güncellenme: 27 Haziran 2023 21:27
251

HABERMAX.Her bayram öncesi olduğu gibi arefe gününde Çavuş Ailesi Maganda kurbanı Ahmet Emre Çavuş’un kabirleri başında gözyaşları ile andı.

Ahmet Emre Çavuş’un Ailesi isyan etti: ‘Artık yeter sesimizi duyun’

Her bayram öncesi olduğu gibi arefe gününde Çavuş Ailesi Maganda kurbanı Ahmet Emre Çavuş’un kabirleri başında gözyaşları ile andı.

İstanbul Sultangazi’de 2015 yılında yolda yürürken bir magandanın tabancasından çıkan kurşunla ağır yaralanan ve 2 yıl 11 gün süren yaşam mücadelesini kaybeden lise öğrencisi Ahmet Emre Çavuş’un Ailesinin 8 yıldır olduğu gibi her bayramı buruk geçiyor .

Gazeteci Bülent Çavuş, 2015’de maganda kurşunu ile vurulan 2017’de yitirdiği oğlu Ahmet Emre Çavuş’un ölümüyle ilgili Mezarı Başında adalet çağrısı yaptı. “Ciğer başka bir şey. Bizim bayramımız, seyranımız burası. Arefe günü geliriz bayram günü geliriz.Keşke şu bayramlar gelmese. Evladın üstüne hiçbir şey konulmaz. Evladın üstüne anne baba bile konulmuyor. Her Bayramda Annesi ve Kardeşi İle Bizim Evimiz Olan Mezarlıktayız Bu Bayramda Diğer Bayramlardan Hiç Bir Farkı Yok Çünkü Bizim Oğlumuz daha gencecikti 19 Yaşında Kara Toprağın Altına Girdi .Ona Bunu Yapan veya Yapanlar İse 8 Yıldır Bulunamadı Nasıl Bir Ülke Olduk Adalet Arıyoruz ama Bu Ülkenin Başı Herkesin Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya Sesimizi Duymuyor Biz Çavuş Ailesi olarak Bu Devleten’de Alacağımız var. Bizim Evladımız için her gün Adalet Arıyoruz Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya başta olmak üzere devlet görevlilerine bu işin üstüne gidilmesini istyoruz Artık Yeter Ahmet Emre Toprak Altında Rahat Uyusun ilahi Adalet 8 yıldır ne hikmetse yerine gelmedi.” Ve gelmiyor dedi.

8 yıldır hiç gözyaşları dinmeyen Acılı anne bayram öncesi ziyaret ettiği oğlunun baş ucunda gözyaşı dökerek ağıtlar yaktı.

Oğlunu vuran kişinin 8 yıldır bulunamaması karşısında umudunu yitirmeye başladığını belirten Anne Zeynep Çavuş ise evladının acısını bir gün bile akıllarından çıkmadığını anlattı. Acılı anne, sözlerini şu ifadelerle sürdürdü: “Ben 41 yaşında evlat acısı yaşayan bir anneyim. Vurulduğu günden itibaren 2 yıl evine gelemedi oğlum. Nasıl bir dünyada yaşıyoruz ki, oğlumun katili 8 yıldır hiç kimse emek vermiyor bir türlü bulunamadı ? Evladın ölünce Her Bayramda, her mezara gittiğinde aynı şeyi yaşıyorsun mezar taşına sarılıyorsun. Tek dileğim, oğluma bunu yapanın cezasını çekmesi. Oğlum mezarında rahat uyusun. 19 yaşında toprağın verdim, sorumlusunu bulamadıkları için bu dünyadaki ne siyasetciler ne hükümete güvenim kalmadı adalete güvenmiyorum. İlahî adalete sığındım. Sorumlunun yargılanmasını, cezasını çekmesini istiyorum.Oğlum rahat uyusun mezarında “dedi

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.