Dolar 32,3374
Euro 34,8108
Altın 2.390,60
BİST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Açık
İstanbul
19°C
Açık
Pts 21°C
Sal 24°C
Çar 19°C
Per 17°C

Acar Ünlü’nün adaylığı, Marmaris’te seçim atmosferini iyice hareketlendirdi.

Acar Ünlü’nün adaylığı, Marmaris’te seçim atmosferini iyice hareketlendirdi.
3 Şubat 2024 15:18 | Son Güncellenme: 3 Şubat 2024 15:33
256

HABERMAX. Muğla’nın turistik cenneti Marmaris’te, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) ilçe belediye başkan adayı olarak Avukat Acar Ünlü’nün ismi resmen açıklandı. Bu duyuru, ilçe halkında büyük bir coşku ve umut dalgası yaratarak vatandaşları sokağa döktü.

Muğla’nın gözde turizm merkezi Marmaris’te, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) ilçe belediye başkan adaylığı için Av. Acar Ünlü’nün ismi açıklandı.

Yaklaşık 20 kilometrelik araç konvoyu eşliğinde ilçeye giriş yapan Acar Ünlü, coşkulu bir kalabalık tarafından karşılandı. Sevinç gözyaşlarına boğulan Ünlü, CHP’nin Marmaris’te yeniden zafere ulaşacağına inandığını ve bu güzel şehri hep birlikte yöneteceklerini ifade etti.

Marmaris’te CHP Belediye Başkan Adayı Avukat Acar Ünlü, bugün hayatının en heyecanlı ve gururlu günlerinden birini yaşadığını ifade etti. Ünlü, Marmaris Belediye Başkan adaylığının belirlenmesinde Genel Başkanları Sayın Özgür Özel’e, MYK üyelerine ve Parti Meclisi’ne teşekkürlerini iletti. Ayrıca, bu yola çıkmasında kendisine cesaret veren ailesine, hemşehrilerine, dostlarına ve çalışma arkadaşlarına minnet duygularını dile getirdi.

Ünlü, aldığı cesaret, destek ve Marmaris sevgisiyle bu büyük sorumluluğun altından kalkacağını belirtti. Marmaris’in hak ettiği yere hep birlikte taşınacağını vurgulayarak, bu süreçte birlikte hareket edeceği insanlara teşekkür etti. Marmaris’e olan sevdasıyla hizmete talip olduğunu ve bu kutlu görevi en iyi şekilde yerine getireceğini sözlerine ekledi

Yaklaşık 20 kilometrelik araç konvoyu ile ilçeye giriş yapan Aar Ünlü, coşkulu bir kalabalık tarafından karşılandı.

Ünlü, “Marmaris’e ve siz çok değerli Marmarislilere hizmetkarı olacağım. Bu güzel şehrimizi hep birlikte yöneteceğiz. Aşk ile sevda ile, ayrı gayrımız, küskünlük yok. Birlikte el ele, kol kola gireceğiz. Yeniden kaldığımız yerden ‘Bismillah’ diyerek ‘Tam yol ileri’ diyeceğiz. Sizleri seviyorum ve güveninize layık olacağım” dedi.

Marmaris’ten aktarılan habere göre, Acar Ünlü’nün CHP Marmaris İlçe Başkanlığı tarafından aday gösterilmesi, ilçede büyük bir heyecan yarattı. Ünlü’nün adaylığı, seçim atmosferini iyice hareketlendirdi ve ilçe genelinde geniş bir destek buldu.

Ünlü’nün seçim kampanyasında vurguladığı “birliktelik” ve “hizmet” mesajları, ilçe sakinleri arasında olumlu yankı uyandırdı. Bu adaylıkla birlikte, Marmaris’in siyasi geleceğine ilişkin merak da artmış durumda.

Acar Ünlü’nün adaylığı, Marmaris’in siyasi dinamiklerini önemli ölçüde etkileyecek gibi görünüyor. 31 Mart’ta yapılacak seçimlerde, Ünlü’nün Mehmet Oktay’ı yenip yenemeyeceği ise ilçe halkı tarafından büyük bir merakla bekleniyor.

Bu gelişme, ilçe halkında büyük bir heyecan yaratarak vatandaşları sokağa döktü.

Yaklaşık 20 kilometrelik araç konvoyu ile ilçeye giriş yapan Acar Ünlü, coşkulu bir kalabalık tarafından karşılandı.

Sevinç gözyaşlarına boğulan Ünlü, CHP’nin Marmaris’te yeniden zafere ulaşacağına inandığını ve bu güzel şehri hep birlikte yöneteceklerini söyledi.

Ünlü, “Marmaris’e ve siz çok değerli Marmarislilere hizmetkarı olacağım. Bu güzel şehrimizi hep birlikte yöneteceğiz. Aşk ile sevda ile, ayrı gayrımız, küskünlük yok. Birlikte el ele, kol kola gireceğiz. Yeniden kaldığımız yerden ‘Bismillah’ diyerek ‘Tam yol ileri’ diyeceğiz. Sizleri seviyorum ve güveninize layık olacağım.” dedi.

Haber Metin Sancar’ın Marmaris’ten aktardığı habere göre:

  • Acar Ünlü, CHP’nin Marmaris’te yeniden kazanma şansını yüksek gören bir isim.
  • Ünlü’nün adaylığı, ilçe genelinde büyük bir coşku yarattı.
  • Ünlü, seçim kampanyasında “birliktelik” ve “hizmet” mesajlarına vurgu yapıyor.

Acar Ünlü’nün adaylığı, Marmaris’te seçim atmosferini iyice hareketlendirdi.

Haber Detayları:

  • Acar Ünlü, CHP Marmaris İlçe Başkanlığı tarafından aday olarak gösterildi.
  • Ünlü’nün adaylığı ilçe genelinde büyük bir heyecan yarattı.
  • Yaklaşık 20 kilometrelik araç konvoyu ile ilçeye giriş yapan Ünlü, coşkulu bir kalabalık tarafından karşılandı.
  • Ünlü, seçim kampanyasında “birliktelik” ve “hizmet” mesajlarına vurgu yapıyor.

Haberin Yorumu:

  • Acar Ünlü’nün adaylığı, CHP’nin Marmaris’te seçim şansını yükseltmiş gibi görünüyor.
  • Ünlü’nün coşkulu karşılanması, ilçe halkında büyük bir değişim arzusu olduğunu gösteriyor.
  • 31 Mart’ta yapılacak seçimlerde, Ünlü’nün Mehmet Oktay’ı yenip yenemeyeceği merak konusu.

Haberin Önemi:

  • Acar Ünlü’nün adaylığı, Marmaris’te seçim atmosferini iyice hareketlendirdi.
  • 31 Mart’ta yapılacak seçimlerde, Marmaris’in siyasi kaderi belirlenecek.
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.