Dolar 32,3499
Euro 34,8790
Altın 2.391,27
BİST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 21°C
Sal 24°C

Hacıbektaş Belediye Başkanı Arif Yoldaş Altıok: Hacıbektaş’ın Hizmet ve Ziyaretçi Sorunları Üzerine Açıklamalar Yaptı

Hacıbektaş Belediye Başkanı Arif Yoldaş Altıok: Hacıbektaş’ın Hizmet ve Ziyaretçi Sorunları Üzerine Açıklamalar Yaptı
9 Ağustos 2023 14:32 | Son Güncellenme: 9 Ağustos 2023 20:28
235

HABERMAX.Hacıbektaş Belediye Başkanı Arif Yoldaş Altıok, Hacıbektaş ilçesinin özel ve kıymetli kimliğiyle dikkat çektiğini ve bu bağlamda toplam 5300 nüfusa sahip küçük bir ilçe olduğunu belirtti. Altıok, Hacıbektaş Belediyesi olarak nüfus oranına uygun olarak 85 personel ile, hem ilçe sakinlerine hem de yılda 750.000 misafirine hizmet sunma çabasında olduklarını ifade etti.

Altıok’un açıklamasına göre, bu 85 personelin sadece 7’si Zabıta olarak görev yapmaktadır. Hacıbektaş’ın, özellikle Ağustos ayının ilk günlerinden son günlerine kadar, yoğun bir ziyaretçi akınına maruz kaldığına dikkat çeken Başkan Altıok, bu süre zarfında yaşanan yoğunluğun farkında olduklarını ve bu sorunları en aza indirmek için var güçleriyle mücadele ettiklerini belirtti.

Başkan Altıok, vatandaşların ve ilçeye gelen ziyaretçilerin durumlarına dair önemli soruları da Hacıbektaş halkının takdirine sundu. Bu soruları sıralayan Altıok, ilçeye girişlerde GBT kontrollerinin yapılıp yapılmadığı, vatandaşların ve hazineye ait arsalarda konaklama yapanların denetlendiği, asayişin bozulduğu bölgelerde müdahale edilip edilmediği gibi kritik meselelere dikkat çekti.

Başkan Altıok, bu soruların amacının suçu bir başka kuruma yıkmak değil, eksiklerin tespiti ve çözümlerinin bulunması olduğunu vurguladı. Kendi yönetimleri boyunca elimizden geleni yapmakta olduklarını belirten Başkan Altıok, “Hacıbektaş sevdalısı tüm dostlarımızın bu soruların cevaplarını öğrenmek için Hacıbektaş Belediyesi dahil tüm kurumlara yazılı veya sözlü olarak sormalarını rica ediyorum” dedi.

Bu açıklamalarla, Hacıbektaş Belediye Başkanı Arif Yoldaş Altıok, ilçesinin karşılaştığı ziyaretçi ve hizmet sorunlarına dair tüm detayları ve düşüncelerini kamuoyuyla paylaştı.

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.