Dolar 32,5102
Euro 34,8761
Altın 2.440,50
BİST 10.082,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 17°C
Az Bulutlu
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Sal 15°C
Çar 17°C
Per 19°C
Cum 16°C

ABDULLAH SEVİM’DEN ERBAKAN ÇAĞRISI

ABDULLAH SEVİM’DEN ERBAKAN ÇAĞRISI
29 Ekim 2020 13:52
716

AHA.Saadet Partisi İstanbul İl Başkanı Abdullah Sevim’den Erbakan çağrısı geldi: “Onu sevmek bir iddiadır. Her iddia da ispat gerektirir. Mademki hepimiz Hocamızı seviyoruz, onun şemsiyesi altında, Saadet Partisi’de davet ediyorum!

Saadet Partisi İstanbul İl Başkanı Dr. Abdullah Sevim’den, Milli Görüş Lideri Merhum Necmettin Erbakan’ın, 94. doğum günü dolayısıyla açıklama geldi. Toplumun farklı kesimlerinden Erbakan ile ilgili övgü dolu sözler sarfedildiğini anımsatan Sevim, “Onu sevmek için onun fikirlerini kabullenmek, onun ideallerini benimsemek, onun hedefleri doğrultusunda yol almak gerekir” dedi.

Başkan Sevim, sosyal medya hesaplarından yayınlanan açıklamalarında şu ifadelere yer verdi:


“ERBAKAN HOCAMIZI SEVEN HERKESE KARDEŞÇE DAVETİMİZDİR!

Bugün Erbakan Hocamızın doğum günü. Hocamız vefat ettikten sonra kendisine yönelik övgü ve sevgi sözlerini sıkça duyuyoruz. Bundan son derece de memnunuz.

Ancak Hocamız, fikirleri, idealleri ve hedefleri olan büyük bir dava adamıydı.

Onu sevmek için onun fikirlerini kabullenmek, onun ideallerini benimsemek, onun hedefleri doğrultusunda yol almak gerekir. Necmettin Erbakan Hocamızı sevmek, bedel ödemeyi göze almayı gerektirir!

İslam Birliği hedefine yürümek,

‘Önce Ahlak ve Maneviyat’ı düstur edinmek,

Ayaklarımızı kendi coğrafyamıza basmak gerekir.

Hocamızı sevmek için
Bu milletin evlatları için gözyaşları dökmek, herkesin refahı için çaba sarf etmek, bir avuç azınlığın zenginliği paylaştığı düzene karşı çıkmak gerekir!

Erbakan Hocamız, sıradan biri değildi ki sıradan bir sevgi ile sevilebilsin!

Onu sevmek bir iddiadır. Her iddia da ispat gerektirir.

Ben bu vesile ile herkesi, Erbakan Hocamızın Genel Başkanı olarak vefat ettiği partisine, Saadet Partisi’ne davet ediyorum.

Mademki hepimiz Hocamızı seviyoruz, onun şemsiyesi altında, Milli Görüş’ün tek temsilcisi Saadet Partisi’nde birleşmeye, 83 milyonu davet ediyorum!”

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.