Dolar 34,2421
Euro 37,2244
Altın 2.987,24
BİST 8.859,90
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Cts 18°C
Paz 17°C
Pts 20°C
Sal 20°C

A101 En Büyük Meydan Okumayla Ödüllere De Meydan Okuyor

A101 En Büyük Meydan Okumayla Ödüllere De Meydan Okuyor
26 Mayıs 2024 10:16
140

HABERMAX. 13 binin üzerinde marketiyle Türkiye’nin her ilçesinde milyonlarla buluşan A101, pazarlama ve reklam dünyasında da yepyeni başarılarla buluşmaya devam ediyor.

Bugüne kadar Müge Anlı’yla Türkiye’nin her yerinde alışkanlıklara meydan okuyan A101, “En Büyük Meydan Okuma” reklam filminde de Türkiye’nin en büyük meydan okumasına imza atmıştı.

Tüketiciler tarafından severek izlenen ve başarısını sayılarla da gösteren reklam filmi, dünyanın önde gelen pazarlama ve reklam yarışması Effie Awards tarafından da ödüllendirilerek ‘Çoklu Perakende ve Pazar Yeri’ kategorisinde Gümüş Effie’nin sahibi oldu.

Markanın bu başarısını değerlendiren A101 Pazarlama Müdürü Yeliz Yahşi Bilgiç; “Kampanyamızın başladığı günden bugüne tüketicilerimizden gelen olumlu yorumların böyle değerli bir ödülle taçlandırılması hepimizi oldukça mutlu etti. Kampanyamızın ilk filminden itibaren yarattığı etkiyi mutlulukla takip ediyor, her filmimizde tüketicilerimize bir adım daha yaklaşabilmek için var gücümüzle çalışmaya devam ediyoruz.” ifadelerini kullandı.
A101 Hakkında:

Perakende sektörünün en yaygın zinciri olan A101, Türkiye’nin 81 ilinde ve tüm ilçelerinde, 13.000’i aşkın marketi ile faaliyet göstermektedir. Deloitte Perakendenin Küresel Güçleri 2021 Raporu’na göre, Dünya’nın en hızlı büyüyen ilk 10 perakende şirketi arasındaki tek Türk şirketi olup, listede 6.sırada yer almaktadır. A101, 66.000’den fazla çalışanı ve 500’ün üzerinde tedarikçisi ile perakende sektörünün öncü şirketleri arasındadır. Türkiye’nin en büyük 10 şirketi arasında yer alan A101 zincir marketleri; müşterilerine en ucuz fiyatlarla kaliteli gıda ve tüketim malzemeleri sunmaktadır. A101 Marketleri, müşterileri ile geliştirdiği güçlü bağı sürdürürken; geçtiğimiz yıllarda Türkiye’de en çok istihdam yaratan, en çok kadın ve en çok engelli çalıştıran kurum unvanına da sahip oldu. Ayrıca A101, 2021 yılı içinde IDC Cloud Roadshow 2021’de Akıllı Stok Düzeltme Öneri Sistemi ile Cloud Cost Efficiency dalında üçüncülük ve SAP Kalite Ödülleri 2021’de Bulut Dönüşümü dalında Büyük Ödül sahibi oldu. 

Paylaşın:
Habermax'ta Tarafsız ve Şeffaf Habercilik Habermax olarak, habercilik anlayışımızın temelinde objektiflik, tarafsızlık ve şeffaflık yer alıyor. İnternet sitemizde, hakaret içermediği sürece her görüşe saygı göstererek, farklı bakış açılarına yer vermeye özen gösteriyoruz. Siyasi haberlerde sağ-sol ayrımı yapmaksızın, toplumun her kesimine hitap eden ve doğru bilgilendirmeyi amaçlayan içerikler sunuyoruz. Güncel ve doğru habere ulaşmanın önemine inanan Habermax, okuyucularının güvenini kazanmayı ve korumayı hedeflemektedir. Siz de güvenilir ve tarafsız haberlere ulaşmak için bizi takip etmeye devam edin.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.