Dolar 32,2081
Euro 34,8604
Altın 2.444,95
BİST 10.218,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 15°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
15°C
Hafif Yağmurlu
Pts 18°C
Sal 18°C
Çar 20°C
Per 20°C

80m2’de başlayan hikayeden, “En güçlü 40 CEO” arasına…

80m2’de başlayan hikayeden, “En güçlü 40 CEO” arasına…
29 Ağustos 2023 01:09
120

HABERMAX.Temelleri 80m2’lik bir restoranda atılan Aziz Ebay Holding; restoran, catering, turizm ve enerji sektörlerindeki yatırımlarıyla dünyanın farklı ülkelerinde iştirakleri olan bir şirkete dönüşürken, genç CEO’su Volkan Akkaş Türkiye’nin En Güçlü 40 yaş altı 40 CEO’su listesine adını yazdırdı.

Restoran, catering, turizm ve enerji sektörlerindeki yatırımlarıyla dünyanın farklı ülkelerinde iştirakleri olan Aziz Ebay Holdingin genç CEO’su Volkan Akkaş Türkiye’nin 40 yaş altı En güçlü 40 CEO’su listesine 20. sıradan girmeyi başardı.

Lisans eğitimini Yeditepe Üniversitende İngilizce İşletme bölümünde tamamlayan Genç Ceo, Master eğitimini ise Maltepe Üniversitesinde Pazarlama İletişimi bölümünde yaptı.

Aziz Ebay Holding ve iştirakleri kaliteli hizmet, toplumsal kalkınma ve sürdürülebilir gelecek kavramlarını en büyük hedefleri olarak belirlemiştir. Akkomarka Restoran Topluluğu 80m2 bir dükkanda başladığı yolculuğunu bugün 5 ülkede, 12 marka ve 50’den fazla restoran ile devam ettiriyor. Akkol Catering Grubu 2007 yılından beri dünyanın ve Türkiye’nin en büyük markalarından Cocacola, Novartis, Abb, Bosch, Türk Hava Yolları, Borusan, Sabancı ve Turkcell gibi şirketlerin personel yemeklerini sağlamaktadır. AA Yatırım 2020 yılı itibarıyla, öncelikli kendi tükettiği elektrik enerjisinin karbon ayak izini nötralize etmek ve sürdürülebilir enerji üretimini sağlayarak, temiz turizm yapma amacıyla yatırımlarına devam etmektedir.

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.