Dolar 32,4010
Euro 34,7961
Altın 2.435,13
BİST 10.082,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 17°C
Az Bulutlu
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Sal 15°C
Çar 18°C
Per 19°C
Cum 17°C

7 Futbol Sahası Büyüklüğünde Depolama Alanı ile E-İhracata Hız Kazandırıyor

7 Futbol Sahası Büyüklüğünde Depolama Alanı ile E-İhracata Hız Kazandırıyor
5 Haziran 2023 09:38
121

HABERMAX.9 ülkede, 300’den fazla deposu ile Türkiye’nin en büyük dijital depolama ağı ParkPalet, ABD’deki yeni eklediği 4 depo ile yalnızca ABD’de 12 bin metrekarelik depo alanına ulaşarak e-ihracatçıların, internet üzerinden satış yapan tüm kurumsal firmaların, KOBİ’lerin ve e-ticaret satıcılarının ABD pazarında daha rahat satış yapabilmesine olanak sağlıyor. Son yenilikle ParkPalet dünya çapında 7 futbol sahası büyüklüğünde depolama alanına ulaşmış oldu.

İstanbul, 5 Haziran 2023; Yurtdışı depolama, ara depo ve fulfillment ihtiyaçlarına yanıt veren lojistik depolama teknoloji platformu ParkPalet, 31 Mayıs – 1 Haziran 2023 tarihlerinde düzenlenen, Türkiye’nin en büyük perakende etkinliklerinden biri olan Perakende Günleri 2023’te yenilikçi teknoloji ve çözümlerini sergileyerek büyük ilgi gördü.

ParkPalet, işletmelerin depolama, paketleme, kargolama, stok ve iade yönetimi gibi tüm ihtiyaçlarını yönetme imkanı sunan dijital bir depolama platformu olup, bu ihtiyaçların tümünü Order Management System (OMS) yazılımı sayesinde tek dijital panel üzerinden hem Türkiye hem de tüm ihracat pazarlarındaki satışları için yönetme imkanı sunuyor.

“ABD’deki Yeni Depolar ile ParkPalet’in Dünya Çapındaki Toplam Depoları Yaklaşık 48 Bin Metrekareye yani 7 Futbol Sahası Büyüklüğüne Ulaştı”

Önde gelen lojistik depolama teknoloji platformu ParkPalet, Amerika Birleşik Devletleri’nde (ABD) yeni eklenen 4 deposuyla birlikte toplamda 12 bin metrekarelik depolama alanı sunmaya başladı. Bu yenilik ParkPalet’in, yaklaşık 7 futbol sahası büyüklüğünde, 48 bin metrekareyi aşkın depoya sahip olduğu anlamına geliyor.

ParkPalet’in Perakende Günleri’nde tanıtılan hizmetleri arasında e-ticaret fulfillment, Sipariş Yönetim Sistemi (OMS), ara depo, serbest depolama ve iade yönetimi bulunmaktadır. Bu hizmetler, müşterilere stok yönetimi, paketleme, kargolama, iade kabul ve diğer lojistik operasyonlarında büyük kolaylık sağlıyor.

“Depo Arayanların İhtiyacı: ‘FulFillment’”

“E-ticaret lojistiği yani “fulfillment”, online alışverişin en önemli öğelerinden birisi. Birçok müşterimizin, bize depo arayışı ile geldiğinde aslında e-ticaret satışlarına destek olabilecek bir fulfillment servisi talep ettiklerini, yani sadece ürünlerinin depolanmasını değil paketlenmesi, elleçlenip kargoya teslim edilebilir hale gelmesini de istediklerini görüyoruz. ParkPalet olarak geliştirdiğimiz çözümlerle pazar yerlerine ve müşterilerin satış kanallarına entegre yazılım teknolojimiz sayesinde stok yönetimi, elleçleme, paketleme, sevkiyata teslim ve iade kabul adımları ile tüm e-ticaret lojistik operasyonunu üstlenirken, müşterilerimizin ürün geliştirme, pazarlama ve satış gibi diğer önemli diğer konulara odaklanmalarını sağlıyoruz. Yani müşterilerimize depolama, stok yönetimi, fulfillment, iade yönetimi ve kargo dahil bir hizmet sunuyoruz” diyen ParkPalet CEO & Kurucu Ortağı Alp Çiçekdağı konu ile ilgili sözlerini şöyle sürdürdü: “Perakende Günleri 2023’te ParkPalet’i temsil etmekten gurur duyduk. Etkinlikte sektörün önde gelen paydaşlarıyla değerli iş birlikleri kurma fırsatı yakaladık. ParkPalet olarak, müşterilerimize kaliteli hizmet sunmaya devam edeceğiz ve dünyada 9 ülkede, yaklaşık 7 futbol sahası büyüklüğüne denk gelen 48 bin metrekareyi aşkın, 300’den fazla depo ile Türkiye’nin en büyük dijital depolama ağı olarak sektördeki liderliğimizi sürdüreceğiz”.

ParkPalet Hakkında:

ParkPalet; e-ticaret depolama, ara depo, fulfillment ve sınır ötesi e-ticaret lojistiği hizmetlerini tüm satış kanallarına entegre şekilde uçtan uca sunan bir lojistik depolama teknoloji platformudur. ParkPalet, OMS (Order Management System) yazılımı sayesinde işletmelerin depolama, paketleme, kargolama, stok ve iade yönetimi gibi bütün ihtiyaçlarını tek panel üzerinden hem Türkiye hem de tüm ihracat pazarlarındaki satışları için yönetme etme imkanı sunar. ParkPalet, ağındaki 9 ülkede 300’den fazla depo ile internet üzerinden satış yapan kurumsal firmaların, KOBİ’lerin, e-ihracatçıların, her türlü depolama ihtiyacı olan e-ticaret satıcılarının depolama ve fulfillment ihtiyaçlarına cevap vermektedir.

ParkPalet by Navlungo

Müşterilerine lojistik ve kargolama hizmeti sunan Navlungo, kuruluşunun ikinci yılında kargolamaya ek olarak müşterilerinin tüm lojistik ihtiyaçlarına cevap olabilmek amacıyla ParkPalet’i kendi bünyesine katmıştır. İngiltere, Almanya, ABD, Çekya, Polonya, Hollanda, Birleşik Arap Emirlikleri gibi 9 farklı ülkede bulunan 300’e yakın deposu ile dinamik depolama ve fulfillment hizmeti sunan ParkPalet, Navlungo müşterilerinin büyüyen operasyonları için farklı ülkelerde stok bulundurabilmesine, depolama ve fulfillment desteği ile işlerini büyütmelerine imkan verir.

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.