Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Az Bulutlu
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Paz 16°C
Pts 16°C
Sal 18°C
Çar 19°C

Malatya 7/24 çalışıyor

Malatya 7/24 çalışıyor
16 Ağustos 2020 12:07 | Son Güncellenme: 16 Ağustos 2020 12:08
530

AHA.Son günlerde Dünya genelinde büyük bir artış gösteren Covid 19 salgınına karşı ülke genelinde yeni tedbirler alınmakta.

Malatya Büyükşehir Belediyesi vatandaşları bu salgına karşı daha dikkatli olmaları konusunda sık sık uyarırken alınan tedbirlere harfiyen uymaları noktasında da gerekli özverilerilerde bulunmalarını belirtti. Bu bağlamda Malatya Büyükşehir Belediyesi de çalışmalarını yüksek tedbirlerle devam ettiriyor.

Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanlığı Malatyalıların daha sağlıklı ve hijyen bir ortamda yaşamalarını temin etmek amacıyla çalışmalarını 7/24 esasına göre sürdürüyor.

Bu çalışmalar kapsamında Büyükşehir Belediyesi sorumluluk alanları içerisinde bulunan cadde ve sokaklarda yol ve kaldırımlar ilaçlı sularla yıkanarak hijyen bir ortam sağlanması için çalışılıyor.

Sosyal Mesafe, Maske ve Hijyen kurallarına vatandaşların uymaları konusunda kısa bir açıklama yapan Atık Yönetimi ve Şube Müdürü Şaban Aşıcı, “Büyükşehir Belediyesi olarak sorumluluk alanımız içerisinde bulunan cadde ve sokaklarda gece gündüz demeden vatandaşlarımız için daha sağlıklı bir ortam oluşturmak için çalışıyoruz. Vatandaşlarımızdan ricamız belirtilen sosyal mesafe, maske ve hijyen kurallarına uymalarıdır. Eyer bu kurallara uyarsak bu salgını hep birlikte daha kısa sürede atlatırız” dedi.

Paylaşın:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.