Dolar 32,3786
Euro 34,7343
Altın 2.428,12
BİST 9.973,47
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 17°C
Az Bulutlu
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Sal 15°C
Çar 18°C
Per 19°C
Cum 18°C

40. Uluslararası İstanbul Kitap Fuarı’nda Cumhuriyet Rüzgârı

40. Uluslararası İstanbul Kitap Fuarı’nda Cumhuriyet Rüzgârı
31 Ekim 2023 20:19
225

HABERMAX.Bilfen Yayın Grubu; Bilfen Yayıncılık, Netbil Yayıncılık, Çoki Yayıncılık ve OnBurda Yayıncılık markaları ile 40. Uluslararası İstanbul Kitap Fuarı’ndaki yerini aldı. 28 Ekim-5 Kasım tarihleri arasında yurt içi ve yurt dışından pek çok değerli yazarı da kitapseverler ile buluşturacak fuar kapsamında Bilfen Yayın Grubu, 498 yeni yayınının tanıtımını yapıyor.


Hafta sonu kapılarını açan fuarda; “Cumhuriyetin 100. Yılı”nı da kutlayan Bilfen Yayın Grubu stantlarından yükselen coşku, fuarı ziyaret eden kitapseverlerinde katılımıyla gün boyu devam etti.

Fuara katılanlar; 4. salonda yer alan 425 No.lu stantta Bilfen Yayıncılık, 401 No.lu stantta Netbil, OnBurda ve ÇOKİ Yayıncılığa ait, içerikleri güncellenmiş ve zenginleştirilmiş okul öncesi, ilkokul, ortaokul ve lise yayınları ile yine yayın grubuna ait yeni yayınlar ve yeni dijital platformlar hakkında detaylı bilgiler alabilir.

Bilfen Yayın Grubu markalarından Bilfen Yayıncılık 40. Uluslararası İstanbul Kitap Fuarı’na ortaokul kademesindeki Biltest, Pro&Bil, Pro&Test, Konu Anlatımlı Föyler, Akademik Performansım Defterleri, Tam Ölçme, Dene&Bil Deneme Setleri ve Tüm Dersler Soru Bankaları; ilkokul kademesindeki BEN Soru Bankaları, Sesler İş Başında Okuma Yazma Öğreniyorum Seti, Paragraf ve Problemler Soru Bankaları ve Deneme Setleri ürünleriyle katıldı. Bilfen Yayın Grubu, fuar kapsamında Bilfen Yayıncılık markasındaki yeni ürünleri Ortaokul Tam Performans Paragraf Soru Bankaları ile ilkokul kademesindeki yeni ürünleri “Kazanım Avcıları” hikâye kitabı serisini de tanıtma fırsatı yakaladı.

Bilfen Yayın Grubu bünyesindeki Netbil Yayıncılık; ortaokul kademesindeki Periyot Soru Bankası, Etkinlikli Periyot Soru Bankası, Paragraf Soru Bankası ve Deneme Periyodu Deneme Setleri; ilkokul kademesindeki Öğrenme Performansım Defterleri, Değerli Okuma Yazma Seti, Tüm Dersler Soru Bankası ürünleriyle fuar boyunca öğrenci, öğretmen ve velilerle buluştu.

OnBurda Yayıncılık; Yeni Nesil Eğitim Setleri, İlkokul ve Ortaokul Soru Bankaları ve her kademe için “hikâye serileri” ile yayıncılık alanındaki tüm kitaplarını ziyaretçilerin beğenisine sunarken ÇOKİ Yayıncılık; çağdaş, yenilikçi, özgün, farklı, öncü ve görsel okuma yetisi yüksek çocuk ve genç okurlar yetiştirmek amacıyla hazırladığı tüm kitaplarıyla fuarda okurlarına ulaştı.

Eğitimde Başarının Anahtarı Bilfen Yayın Grubu

Geçen yıllarda isabetli sorularıyla sınavlara hazırlıkta öğrencilerin ve eğitimcilerin temel kaynağı olan Bilfen Yayın Grubu; konu anlatımlı kitapları, testleri ve açık uçlu sorulardan oluşan yardımcı kaynakları ile öğrencilere destek olmaya devam ediyor. Okuma-anlama ve anladığını yorumlama becerilerinin ön plana çıktığı eğitim sisteminin temel ihtiyaçlarından biri olan Tam Performans Paragraf Soru Bankalarını öğrencilerle buluşturan grup, LGS hazırlık sınıfı olan 7 ve 8. sınıflar için hazırlanan kitapların sorularının tamamını video çözümlü olarak sunuyor. Çözülemeyen soruların yanıt anahtarlarına ve çözümlerine BİLVU uygulamasından kolayca ulaşılabiliyor.

Bilfen Yayıncılığın ilkokul kademesi için hazırlamış olduğu “Kazanım Avcıları” hikâye kitabı serisi 2, 3 ve 4. sınıf öğrencilerimizin okuma ve düşünme becerilerini geliştirerek onları fen bilimleri, hayat bilgisi, sosyal bilgiler ve matematik kazanımlarının günlük hayattaki izlerini sürmeye; Hakan, Ela ve Yaman’ın maceralarına ortak olmaya davet ediyor.

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.